Britsti srdcari, aneb tohle je opravdu hardcore

Moderátor: Miky_CZ

Odpovědět
Zpráva
Autor
mikedee
auto: LR Disco 4
Kontaktovat uživatele:

Britsti srdcari, aneb tohle je opravdu hardcore

#1 Příspěvek od mikedee » 18 led 2011 14:27

Zdarec,

doporucuji velectnemu panstvu nasledujici odkazy:

Videa: http://www.google.cz/search?q=VSCC+Here ... 425eae9a2f" onclick="window.open(this.href);return false;

Galerie: http://www.vintageknowledge.co.uk/" onclick="window.open(this.href);return false;

Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=-x5Zvcyc8Os
Land Rover Discovery 4 S V6 2.7, Can Am Outlander XXC, Aprilia Mana 850 Nero Competicione
Jo a taky manželku, velký dítě, dvě labradorky a s tim vsim samozřejmě související dluhy ;-)

Benjamin
auto: F150+bouda Gladiator
Re: Britsti srdcari, aneb tohle je opravdu hardcore

#2 Příspěvek od Benjamin » 18 led 2011 14:41

Úžasná videa na youtube... obzvláště ty výjezdy se synchronním pohupováním celé posádky (připomíná mi to když jsme jezdili jako malí na lyže s VW T2 - všichni dozadu a houpat!!) ...opravdu si to užívají....stejně jako já ty videa....díky! :D :yes
Naposledy upravil(a) Benjamin dne 18 led 2011 20:04, celkem upraveno 2 x.
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz

mikedee
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od mikedee » 18 led 2011 14:53

to houpani vlastne slouzi k odlehceni prokluzujiciho kola - jen tak diferak roztoci to druhy. Je to skvely jak posadka spolupracuje ;-)

Taky mi dneska vyrazne vylepsilo naladu. Je uzasny, co ty masiny snesou. :yes
Land Rover Discovery 4 S V6 2.7, Can Am Outlander XXC, Aprilia Mana 850 Nero Competicione
Jo a taky manželku, velký dítě, dvě labradorky a s tim vsim samozřejmě související dluhy ;-)

mikulec
tel.: +421903796413
auto: Defender 110 SW

#4 Příspěvek od mikulec » 18 led 2011 15:10

no to zas mne ich je až lúto niekedy :cry
http://motoride.sk/?S=autor%3Amikulec" onclick="window.open(this.href);return false; - môj koníček
http://doreal.sk/" onclick="window.open(this.href);return false;

Luboš M.
tel.: 608 969 607
auto: Defender 110
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Luboš M. » 18 led 2011 16:39

Tak tomu se říká gentlemansky nasráno v hlavě. :roll:
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.

Jan Kucera
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Jan Kucera » 18 led 2011 16:47

né že bych mel neco proti tomu jít občas do materiálu u aut, ale tohle mi k těm dědečkům už opravdu nepříde důstojný. I když je pravda, že se toto i u nás občas treba po válce jezdilo.....
"I pád na držku je pohyb dopředu"

Disco 3 Beru3ka aneb Dukovany na kolech - co na me dnes blikne za fail? :o)

mikedee
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od mikedee » 18 led 2011 17:17

Jak pisi v jich prohlaseni: Spolek se zabyva jizdou na britskych mezivalecnych autech v podminkach odpovidajici tehdejsi dobe.

Vlastne by mne zajimalo, kolik tenkrat bylo zpevnenych cest. Jeste pred patnacti lety nevedla asfaltka ani tam kde bydlim a 300 metru kolem naseho a sousedniho domu asi nebude jeste dlouho, pokud si ji nezaplatim sam.

Takze oni spis pouzivaji ty auta, jak byla skutecne navrzena a postavena. Ne nejaka solichacka na hebouckem okruhu. A podle osazenstva taky nejde o zadnou vypitou ruskou zlatou mladez, spiz o starce od 40ti vejs.

No a uz jenon proto se mi to libi a fandim tomu. Nemluve o nezbytnem a obdivuhodnem nasazeni v dilne po akci ;-)

Benjamin
auto: F150+bouda Gladiator

#8 Příspěvek od Benjamin » 18 led 2011 20:10

mikedee píše:Jak pisi v jich prohlaseni: Spolek se zabyva jizdou na britskych mezivalecnych autech v podminkach odpovidajici tehdejsi dobe.

Vlastne by mne zajimalo, kolik tenkrat bylo zpevnenych cest. Jeste pred patnacti lety nevedla asfaltka ani tam kde bydlim a 300 metru kolem naseho a sousedniho domu asi nebude jeste dlouho, pokud si ji nezaplatim sam.

Takze oni spis pouzivaji ty auta, jak byla skutecne navrzena a postavena. Ne nejaka solichacka na hebouckem okruhu. A podle osazenstva taky nejde o zadnou vypitou ruskou zlatou mladez, spiz o starce od 40ti vejs.

No a uz jenon proto se mi to libi a fandim tomu. Nemluve o nezbytnem a obdivuhodnem nasazeni v dilne po akci ;-)
Právě, možná je to trochu kruté, ale pro pamětníky je to opravdový návrat do minulosti (né, že bych byl pamětník). Taky nemám rád když se ničí staré pěkné unikátní kousky, ba naopak, hnusí se mi to, ale u tohohle spolku to cítím nějak jinak. Myslím si, že ví, co dělají a opravdu se nejedná o žádné vypatlané hlavy, kteří ke svým strojům nemají žádnou úctu, ba spíše naopak. Je ale taky pravda, že když sem to viděl poprvé, tak sem si v duchu přál ať jsou to jen repliky...
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz

Marťas
auto: Discovery 3 4.4 V8

#9 Příspěvek od Marťas » 20 led 2011 14:04

Každopádně ale musí mít velké zásoby pneumatik.
Range Rover 4.6 Mk II

Odpovědět