safari a turbo
Moderátor: Safraporte
- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:
safari a turbo
Ahoj ,nemáte někdo zkušenost se šnorchlem a silikon. hadicema na TD 4 ? Budu tam dávat sportovní vložku , pak to musím protáhnout pod elektrikou a vyvést podel sloupku řidiče. Mám možnosti Bud tam dát uplně jiný ,,kastlíki s filtrem " co se dá opravdu utěsnit , protože tak jak to tam je stojí za ... nebo to předělat komlet , ale to je na 3 dny práce protože se tam k tomu vubec nemůže.
Ohledně sil. hadic turba tam chci ještě dát tenhle mezikus http://www.frozenboost.com/product_info ... e207ee7b23 a tak se mně moc nechce kupovat celá sada,kyz ji stejně musím rozříznout, kdyby jste měl se složením někdo zkušenst budu rád za radu .
Ohledně sil. hadic turba tam chci ještě dát tenhle mezikus http://www.frozenboost.com/product_info ... e207ee7b23 a tak se mně moc nechce kupovat celá sada,kyz ji stejně musím rozříznout, kdyby jste měl se složením někdo zkušenst budu rád za radu .
Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
- tagr
- Kontaktovat uživatele:
Re: safari a turbo
Ozvali se mně kvůli repasy turba , stojí to 6000,- dají záruku na 1/2 roku - chce ho to v té době prohnat aspon 20 000,- km a dělají to do 2 dnů
Nevíte někdo jak je to s váhou vzduchu po měření ji mám zanešenou , asi stačí vyčistit, ale jdyby byla chycená pasuje tam i jiná od jiného výrobce, lépe zpracovaná, nebo je tahle v pohodě?

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
- cesta
- auto: Freelander I TD4
Pokud Ti to jede normálně,tak stačí jen vyčistit,nic na tom není ,originál je myslím od bosch a je pěkně drahý,náhražky jdou sehnat kolem 2 500.Přečti si tady tohle,jestli náhradu nebo originál.http://74.125.87.132/translate_c?hl=cs& ... eLMgTFGssA
Jinak to co je na tom obrázku je celá elektronika,ten zbytek je jen obal a sítko je to celé zalité a z boku je jedna dioda,jsou tam takové kovové plošky a ty bývaj špinavé což muže způsobovat nepřesnost měření.
Jinak to co je na tom obrázku je celá elektronika,ten zbytek je jen obal a sítko je to celé zalité a z boku je jedna dioda,jsou tam takové kovové plošky a ty bývaj špinavé což muže způsobovat nepřesnost měření.
Freelander TD4 2002+Discovery 2 TD5 2001
- tagr
- Kontaktovat uživatele:
Aha tak to jo to hezky vyčistím a bude klid:D Moc děkuju za radu , ten co ho měl předemnou moc často filtr asi neměnil. Kdyby jste někdo už měnil za silikony a náhodou si pamatujete co objednat budu moc rád , já tam budu ještě dávat tohhle http://www.frozenboost.com/product_info ... e5f19ffc3d tak koupím o to méně hadice
něco to dá , a není to o tolik držšší než hadice tak proč to nezkusit 
Jinak motor mně žere 1 litr oleje na 10 000 km tak to je asi normální
a nebudu s tím nic vymýšlet.
Protože se špatně vyndavá vzduch. filtr tak to předelám , protože tak jak to je si filtr prach přitáhne všema škvírama co jsou v deklu a pak by cyklon byl na nic

Jinak motor mně žere 1 litr oleje na 10 000 km tak to je asi normální

Protože se špatně vyndavá vzduch. filtr tak to předelám , protože tak jak to je si filtr prach přitáhne všema škvírama co jsou v deklu a pak by cyklon byl na nic

Kukam sa na tu trubku a neviem ci to vobec bude mat nejaky vyznamnejsi vplyv. Ked porovnam jej vymennu plochu z chladicom ktory tam uz je, tak neviem neviem. Hlavne cez ten chladic prudi vela vzduchu. Pride mi to skoro ako vyhodene peniaze a hlavne ten cas co tym stravis...tagr píše: Ohledně sil. hadic turba tam chci ještě dát tenhle mezikus http://www.frozenboost.com/product_info ... e207ee7b23 a tak se mně moc nechce kupovat celá sada,kyz ji stejně musím rozříznout, kdyby jste měl se složením někdo zkušenst budu rád za radu .
- tagr
- Kontaktovat uživatele:

Fakt nevím proč to angláni takhle zmrskaly- to je nedodělek jak hrom a sportovní filtr budu muset i přes cyklon prát tak po 10 000 km - tedy asi každé 3 týdny

UVÍTÁM OPRAVDU KAŽDÝ NÁPAD ČI ZKUŠENOST

mě by zas zajimal ten šnorch,jsem zhnilý jak prase něco hledat ,kde se á sehnat? 

- tagr
- Kontaktovat uživatele:

- tagr
- Kontaktovat uživatele:
Tak už se na tom dělá, bude to trochu jiné provedení ,než jste zvyklí,ale snad se to povede