Takže dnes ráno ma "milo" prekvapilo pravé predné koleso. Viď obrázok

Včera pri prezúvaní pneu, to bolo ešte v poridku. Čo to bude a čo obnáša odstránenenie?
Ďakujem
Alebo navštívit pana Land Jirku? Kedy je najbližší termín a najvyšia možná cena?Land Jirka píše:Většinou je problém ve vůli svislého čepu, popřípadě je koule vyrezlá a gufero to neutěsní.
Může být i kombinace obou závad.
Provizorní řešení je naplnit kouli něčím trochu hustějším (vazelína-plastické mazivo).
vyhladávanie mi našlo toto:mikulec píše:popredu sa ospravedlňujem, no nevedel som nájsť tému s takýmto problémom. Ak tu taká je, prosím o navedenie na danú tému a vymazanie tejto.
Takže dnes ráno ma "milo" prekvapilo pravé predné koleso. Viď obrázok![]()
Včera pri prezúvaní pneu, to bolo ešte v poridku. Čo to bude a čo obnáša odstránenenie?
Ďakujem
cez zimu tam boli namrznuté také ľadové gule, tie zmenšili aj rajd a možno aj pretlačili to gufero. Na utorok mám dohodnutý servis, pre istotu tam dám tie guferá aj tak nové. O priebehu budem imformovaťDanoDEF píše:... nie nie je to normalne a tym padom ti to nemoze tesnit.
... skus odsrubovat-uvolnit ten plech co pritlaca to gufero a uvidis ci to vies "povytiahnut" tu zatlacenu cast
není co moc radit...vyměnit čepy...však to není zase taková položka...mě to při jízdě zatím nic nedělalo a přesto při kontrole na zvedáku a zjištění menší vůle jsem je vyměnil....mikulec píše:pri zisťovaní vôle v kolesy na čape som zistil ďalšiu závadu. Vôla na čapoch rajdovej tyče. Doteraz to jazdilo OK a teraz cestou s práce, to ťahá doprava![]()
![]()
A teď babo raď![]()