Výměna žhavících svíček - žhavičů Freelander 2
Moderátor: Safraporte
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Výměna žhavících svíček - žhavičů Freelander 2
Máte už prosím někdo za sebou výměnu žhavičů na Freelander 2? O výměně na Free1 jsem nějaký informace našel, o výměně u dvojky bohužel nic. Žhaviče už díky PavloviU mám, jenom nevím, co všechno musím pro výměnu demontovat a jestli mne u této operace nečekají nějaké chytáky a nástrahy. Díky za případné informace. Přikládám foto motoru "pod deklem". Protože jsem nic konkrétního nenašel ani pomocí funkce hledat, ani mi to nešlo vygooglit, zakládám toto nové vlákno.
- Přílohy
-
- 21012011552.jpg (251.12 KiB) Zobrazeno 3361 x
-
- 100_1380.JPG
- (214.93 KiB) Staženo 146 x
Naposledy upravil(a) cyril dne 21 led 2011 13:05, celkem upraveno 1 x.
-
- tel.: 777876995
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výměna žhavicích svíček - žhavičů Freelander 2
Ahoj Cyrile.
Kdyby jsi zavolal, tak už to víš.Ale pro ostatní s F2.Musíš demontovat celé sání, to plastové,naftový filtr, přepady, hadici na přívodu sání, no skoro všecko, jelikož žhavičky jsou pod tím plastovým sáním a jinak se tam nedostaneš.
Trošku to špatně dořešily, kluci v LR.
Ale když už to děláš po 10té, je to v pohodě.
Je to bolest u F2. Kdyby něco, číslo máš, tak zavolej.
Tom
Kdyby jsi zavolal, tak už to víš.Ale pro ostatní s F2.Musíš demontovat celé sání, to plastové,naftový filtr, přepady, hadici na přívodu sání, no skoro všecko, jelikož žhavičky jsou pod tím plastovým sáním a jinak se tam nedostaneš.

Tom
Hlavně že jsme všichni v pořádku.....
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Re: Výměna žhavících svíček - žhavičů Freelander 2
Díky Tome
Už mi bylo blbý tě zase otravovat....
máš to u mě
...Ale moc jsi mě něpotěšil
. Na podzim jsme dělali naftový filtr a byl potom docela porod tu palivovu soustavu odvzdušnit. Nakonec to teda s pomocí startovacího spreje chytlo, ale když si představím, že to budu dělat znovu, jdu do mrákot.
. Příští týden se na to asi vrhnem. Jak to budeme dělat, budu fotit a dám potom info sem, ať pomůžu případným hobby-mechanikům. Dnes jsme přehodili motorek předních stěračů (přišel včetně nového táhlového mechanismu), takže jeho výměna trvala jen asi hodinku včetně zapojení konektoru vyhřívání pravé půlky předního okna. Už to alespoň nemusím u HofE v Brně reklamovat....Asi to při výměně okna zapoměli docvaknout. Ale to je jiné téma, které patří do jiného vlákna....sorry