OTŘESNÝ ZAŽITEK !!!!!! krádež
Moderátor: Miky_CZ
Re: OTŘESNÝ ZAŽITEK !!!!!! krádež
Tak to je síla, úplně mě zamrazilo. Měl jsi kliku, že to takhle dopadlo. Myslím, že tihle
, by se nezastavili před ničím.

Naposledy upravil(a) Tibor dne 13 led 2011 12:34, celkem upraveno 1 x.
-
- tel.: 739634575
- auto: noLR
Tak to ti blahopřeju. Auto vem čert, ale ty jsi se možná znova narodil. Dneska ti idioti nosí po kapsách kde co (kasr, kudlu, boxera, plynovku ...). Měl jsi hodně velké štěstí 

-
- auto: LR D4
- Kontaktovat uživatele:
Co dodat, klika jak hrom, ale by nejen mě zajímalo, jak se ti podařilo zavolat policii, aniž si toho ti gauneři všimli?
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Co se poslední dobou děje, je neuvěřitelné.
Když už někoho přeci jenom chytí, tak ho za chvilku zase pustí, a on se ti klidně pomstí.
Něco je špatně...
Když už někoho přeci jenom chytí, tak ho za chvilku zase pustí, a on se ti klidně pomstí.
Něco je špatně...
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
- J. Pavlovský
- tel.: 603471521
- auto: Discovery I - 200Tdi
- Kontaktovat uživatele:
Blahopřeju ke špičkově zvládnuté situaci a zároveň velkému štěstí ! Je to opravdu hrůza co se dnes děje v tomto státě....
Jarda PV
Discovery I 200tdi; Jawa 350/633 bizon; Jawa 555

tel:604422529
p.bocek@email.cz
p.bocek@email.cz
-
Tak sem byl na policii a ten jeden, co byl už hledaný, je od Ostravska a už by měl byt ve vazbě za jinou tr. činnost, za kterou na něho byl ten zatikač. Druheho samozrejmě pustili a je břeclavák. Ty policajty se mi podařilo zavolat lstí. Jak sem k nim došel a otevřel dveře tak sem nechytl afektovaný záchvat majitele kteremu kradou auto ale dělal sem nechápavého a že je to auto moje. Oni pak, že to pravě kupujou a že za chvili dojde ten prodejce ( třetí člověk, take z břeclavi, pravděpodobně ten mi ukradl ty klíče ale neměl nato odvahu z autem někdy odjet) a že naněho mají číslo, ja sem toho využil a řekl sem že asi vim kdo to je, že na něho mam taky číslo a že ty čísla porovnáme jestli je to on. Takže si asi mysleli že spiš než majitel jsem bud někdo od toho třetího nebo někdo komu to taky ten třetí slibil. Proto asi nezdrhli. Vzal sem telefon a jako že se mu nemužu dovolat, no potichu už sem volal policii. Toho třetího policajti také vypatrali a přiznal se, jen tvdil že ty kliče neukradl. Verze jedna, že jsou všichni tři jedna skupina, nebo skutečně ty dva měli za něco to auto od něho slíbené ..drogy atd, anebo to měli ti dva dopravit do toho polska a nic o tom nevěděli) no každopadně kdybych asi jančil a hned volal policajti tak by se to tomu celostatně hledanému nelíbilo. Ještě že to tak dopadlo, asi sem měl fakt štěstí že mi nic neudělali. Sem si tak představil jak ty "socki" vezou range do polska a při zimni spotřebe 20l furt tankujou:-) možna by to někde nakonec nechali stat, že nemaji na benzin. Mysleli že je to diesel pry.
Naposledy upravil(a) erik DISCOVERY ES dne 14 led 2011 18:30, celkem upraveno 1 x.
Tos teda zachoval chladnou hlavu,hmm a lest dobra
To by do toho nalili naftu a byl by konec

To by do toho nalili naftu a byl by konec
tel:604422529
p.bocek@email.cz
p.bocek@email.cz
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
No já myslím,že by to akorát přestalo jetbrudr píše: To by do toho nalili naftu a byl by konec

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- mirek 1804
- auto: RR P38, Jeep Willys
Taky gratuluji já už bych seděl.......ale člověk neví........jednou jsem nachytal zloděje jak před barákem vykrádají auto sousedovi. Zakřičel jsem na ně a oni se rozeběhli každý jiným směrem, což je při jejich zkušenostech jasné. Než jsem se probral oba byli pryč a autorádio také. Je systém jak se dá kriminalita částečně omezit. Je to Americký systém. Prostě když se vám něco nezdá, byť jen náznakem, zavolat ,,pomáhat a chránit,, třeba pětkrát za noc. Je to jejich práce. Nakonec to tu někdo už psal že mu vykradli auto a říkal že je škoda že je nechytil a PČR na to že měl vlastně štěstí. Takže rada je volat, volat, volat. Sami to říkají ,,,měl jste nás zavolat,,
Jednou mi takhle někdo několikrát úmyslně spustil alarm, asi úderem do auta, tak jsem šel a ve dvě ráno si vzal domů kolo a na rezervu která byla píchlá to položil. Byl jsem otrávený ale nic jiného mě nenapadlo..sice primitivní ale účinné
druhý den jsem namontoval tajný vypínač ale už se nic nestalo.......

P38/RR P38 rozdíl? žádný obojí jde použit jako zbraň.......
- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
Stesti jsi mel a dvoji,ja uz tu popisoval jak je muj soused chytil kdyz nam pred mesicem vykradali auto v garazich primo u toho.Smula pro ne byla ze soused je ,,zabijak"(dost pres dva metry a tak 120kg) ale stejne se pak rozklepal kdyz mu doslo ze ji tam je vic a ze dole neni signal.Tak se nastval jeste vic,vytahl si ho smykem ven ,zavolal poldy,zbytek party utekl a frajera tam jeste zvalcoval nez prijeli poldove.
H.
H.
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info
http://www.christophermccandless.info
- mirek 1804
- auto: RR P38, Jeep Willys
bydlím na venkově, za barákem komunistické bytovky..... dětí spousta a všichni fetují a dělají bordel, ani se tím netají, není problém vidět jak z rádoby garáže kouká v noci půlka auta auto běží a v něm zfetovaní týpci poslouchají řvoucí muziku...včera tu byla opět PČR něco vyšetřovali a ve finále jeden z výrostků co mu sebrali před týdnem papíry, ti samí policajti, protože stál v noci uprostřed silnice zfetovaný a nebyl schopen řídit, klidně sednul do auta a odjel !!!!! to mi hlava nebere.....vždyť vědí že ty papíry nemá.....
P38/RR P38 rozdíl? žádný obojí jde použit jako zbraň.......
- J. Pavlovský
- tel.: 603471521
- auto: Discovery I - 200Tdi
- Kontaktovat uživatele:
Maj malý platy.... Přece nebudou dělat co nemusí - lepší je kontrolovat lékárničky a žárovky !
Jarda PV
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
J. Pavlovský píše:Maj malý platy.... Přece nebudou dělat co nemusí - lepší je kontrolovat lékárničky a žárovky !

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
To máš kliku
ja měl dojem že tyhle káry se nekradou 

101FC GS
S II 109
110 HAE
tel. 721763960
S II 109
110 HAE
tel. 721763960
- Rosi
- tel.: +420-608-084004
- auto: LR 110SW Def Td5
Hustý. Moje noční můra s dobrým koncem. Těžko uvěřit, kdybys to nabíd do Bakalářů, něvěřili by, že se to takto mohlo stát...
Jinak jsem vyděšenej, že se kradou i takový stroje (obecně - nic proti RR
), ale bohužel na druhou stranu youtube je plnej ukrajinskejch , ruskejch a polskejch videí, někde k tomu kluci holt přijít musí

Nezbývá než doufat, že se tyto story nezačnou objevovat s vyšší pravidelností...
Jinak jsem vyděšenej, že se kradou i takový stroje (obecně - nic proti RR

Nezbývá než doufat, že se tyto story nezačnou objevovat s vyšší pravidelností...
Def 110 Td5 SW
skype: vk770403; fotky: http://picasaweb.google.cz/Rosi770403/" onclick="window.open(this.href);return false;
skype: vk770403; fotky: http://picasaweb.google.cz/Rosi770403/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nezoufejte, ještě nejsme na tom tak špatně, jako jedna majitelka auta v Ostravě,která se dostala do knihy Čekých rekordů.
Během "TŘÍ let jí bylo vykradeno auto TŘICET SEDMKRÁT". Uvedeno v knize Čekých rekordů 2.
Během "TŘÍ let jí bylo vykradeno auto TŘICET SEDMKRÁT". Uvedeno v knize Čekých rekordů 2.
- Allan
- tel.: 731584386
- auto: Freelander 1
- Kontaktovat uživatele:
Je to pánové v prdeli ,teda nevím jak jinde ale tady na Ostravsku se sněma roztrhl pitel.Jenom za minulý týden vykradená 3 auta.Ale co je ještě horší mít placené parkování!!! taky není žáden med.Kolega nechal odtáhnout auto,protože neměl kde zaparkovat a majitele se nepodařilo sehnat.Jak myslíte ,že to dopadlo ?Na druhý den vymlácené 2 okna a oběté auto klíčem . 

-
Neskutečné!!, Pravě mě vzbudili policajti, že se mi někdo opět vloupal do Range, ktery pravě stoji v servisu. Nějaka svině rozbila okno, vybral kufr ( opět gola sada za 3tis v řiti) uvnitr bordel jak v tanku, urvane plasty, dřevo, kuze sedacek odrena od skla... Ach jo, to tam mam schvalne radio na kazety za 2 stovky a stejne tam vlezl. No pak vlezli take do vW transporteru a ukradly radio i GPS vyhledavanim při odcizeni, tak jich možna chytnou. Nejlepši na tom byli lidi bydlici naproti. Jak se tam motali policajti tak ten transporter zacal znovu houkat a bába řve na policajta z okna jestli už toho nechteji nechat. Plicajt na to že oni tam pracuji a že jsou Policie. No když někdo rozbijel 2 okna a houkal alarm tak je ani nezavolali. Oznamil to až ten majitel transporteru, že se mu pohybuje auto.
Ach jo, asi to budu nechavat raději odemčene... to je zas noc, jako tehdy....
Ach jo, asi to budu nechavat raději odemčene... to je zas noc, jako tehdy....

To mě mrzí, holt fetky řádí všude, když tam nic nemáš tak ti aspoň ukradnou kryt světýlka nebo brejle z kastlíku