OK, primaTak už ho mám, díky.

Moderátor: Acon
OK, primaTak už ho mám, díky.
Tak jsem zjistil že to co mám je k V8ce.Kubrtos píše: Tak už ho mám, díky.
Ahoj Kubrtoši, tak jsem hledal, až doufám našel.Kubrtos píše:Tak jsem zjistil že to co mám je k V8ce.Kubrtos píše: Tak už ho mám, díky.Ale čtení je to zajímavý...
Aha, tak to nevím, víc nemám, MadTom nemám ještě něco podrobnějšího na Td5? On se v tomhle vyzná ne?Tak je to ten sám co mám - údržba pro oba, ale složitý věci ohledně motoru jen pro V8. Ne že bych to nutně potřeboval, šlape jak Rolexy, ale jistota je jistota...
Takže flashku ssebou. A asi i notěbuk.MadTom píše:Vemte si do Grobu vhodná datová média - tekutá i jiná. Já se pokusím to co mám na disku aspoň trošku roztřídit. V RAVE je i podrobný popis TD5ky - zkuste hledat pod heslem green oval - on už vám google poradí. A pro představu, je toho tolik, že na 1 DVDčko se to nevleze.
MadTom píše:Vemte si do Grobu vhodná datová média - tekutá i jiná. Já se pokusím to co mám na disku aspoň trošku roztřídit. V RAVE je i podrobný popis TD5ky - zkuste hledat pod heslem green oval - on už vám google poradí. A pro představu, je toho tolik, že na 1 DVDčko se to nevleze.