Moderátor: Miky_CZ
Béřu tě za slovo a díky za nabídku Tome. Tak jak budeš mít cestu, dej vědět, stavíš se na meltu a domluvíme se na ceně a tak... Já na to nespěchám, stačí mií to klidně namontovat až zjara nebo v létě. Teď jezdím stejně s D4 páč má Webasto..MadTom píše:Cyrile, asi to budu dělat sobě, tak to můžu nachystat 2krát. Akorát mi u tho nesmí být moc zima.
Je pravda, že do terénu by to bylo dobrý, ale na silniciMarťas píše:Dokonalé řešení, uměl by někdo podobné zařízení udělat i do P38? Bylo by to k nezaplacení..
Ano, na kompresore je pretlakovy ventil!!! Takze mech roztrhnut a podobne fantasmagorie nehrozia. Nenapisal som to pred tym, lebo ma tak samozrejma vec ani nenapadla.vladob8 píše:Ivan, ako vies ze je mech uz plne vysunuty aby si mu zbytocne nezvysoval tlak. Staci to len podla pozorovania alebo to strazi pretlakovy ventil?
Prave naopak, je tam, priamo na kompresore!!! Nikto normalny taky system ani bez pretlakoveho ventilu nevyrobi!MadTom píše:žádný přetlakový ventil tam není
Mě právě jde o to, že to umí obejít tu řídící jednotku, když mě bude mít tendenci spustit na dorazy. Nevím přesně co tím fíglem s drátkama myslíš, ale jednou jsemSláma Karel píše:Je pravda, že do terénu by to bylo dobrý, ale na silniciMarťas píše:Dokonalé řešení, uměl by někdo podobné zařízení udělat i do P38? Bylo by to k nezaplacení..![]()
Já to měl a byla to otrava. Tak jsem to dal zase zpátky na počítač. Když je nějakej problem, tak to řeším drátkama a propojím si to nouzově ve svorkovnici u počítače.
Je
K
Standardne je dorazom maximalneho vysunutia (a aj odvisnutia napravy) tlmic. Predpokladam, ze akonahle vidis, ze Ti auto uz nestupa, pretoze je na maxime, nebudes mu este pridavat.vladob8 píše:Ivan, ako vies ze je mech uz plne vysunuty aby si mu zbytocne nezvysoval tlak. Staci to len podla pozorovania alebo to strazi pretlakovy ventil?
Presne tak. A keby aj, mas tam pretlakovy ventil.teslo píše: Standardne je dorazom maximalneho vysunutia (a aj odvisnutia napravy) tlmic. Predpokladam, ze akonahle vidis, ze Ti auto uz nestupa, pretoze je na maxime, nebudes mu este pridavat.
... a to uz "ponorka" funguje komplet ?Wojto píše:Týmto sa chcem poďakovať Ivanovi za návrh.
... tak to je dobre, ze sa to podarilo. Pokecame v sobotu.Wojto píše:Ano ano .