Xenony
Moderátor: Acon
Xenony
Udělal jsem Rangiemu radost a koupil mu sadu Bixenonů na přestavbu z H4. Už nejsem nejmladší a hůře vidím..., tak jsem to zkusil.
Sada je hezky zpracovaná, žádný čínský šmejd, instalace do hodiny, sice to pod kapotou bzučí jak v elektrárně (trafa), ale funguje to parádně. To jak v noci svítí překonalo moje očekávání, fakt nádhera, nechápu jak jsem mohl jezdit s obyč. žárovkama. Občas někdo i zaraženě kouká, když vidí mého ostařeného RR v záři xenonů. Ale je to fakt bomba, svítí to neuvěřitelně. Chci jezdit pořád jenom v noci.
Cena sady 5000,-Kč + DPH. V ceně je jedna výbojka navíc. Kryťák už má taky objednáno na DI. Kdyby někoho zajímalo více ozvěte se.
Sada je hezky zpracovaná, žádný čínský šmejd, instalace do hodiny, sice to pod kapotou bzučí jak v elektrárně (trafa), ale funguje to parádně. To jak v noci svítí překonalo moje očekávání, fakt nádhera, nechápu jak jsem mohl jezdit s obyč. žárovkama. Občas někdo i zaraženě kouká, když vidí mého ostařeného RR v záři xenonů. Ale je to fakt bomba, svítí to neuvěřitelně. Chci jezdit pořád jenom v noci.
Cena sady 5000,-Kč + DPH. V ceně je jedna výbojka navíc. Kryťák už má taky objednáno na DI. Kdyby někoho zajímalo více ozvěte se.
Country boy...
Zkusim to nějak vyfotit, asi teda za tmy.
Přechod do tmy - přijde mně, že právě naopak, je vidět opravdu hodně daleko, určitě tam není žádný skokový přechod světlo x tma a třeba v noci v lese je vidět i hodně do šířky a i do výšky, prostě tak nějak plasticky do dálky. Přijde mně, že svítí i líp než když jsem kdysi jezdil firemním passatem s fabrickýma xenonama.
Přechod do tmy - přijde mně, že právě naopak, je vidět opravdu hodně daleko, určitě tam není žádný skokový přechod světlo x tma a třeba v noci v lese je vidět i hodně do šířky a i do výšky, prostě tak nějak plasticky do dálky. Přijde mně, že svítí i líp než když jsem kdysi jezdil firemním passatem s fabrickýma xenonama.
Country boy...
Re: Xenony
Ze by pokračující proces zestaření.........Rover píše:Udělal jsem Rangiemu radost a koupil mu sadu Bixenonů na přestavbu z H4 .........

Jednoznačně souhlas. Jezdím často v noci a je to nesrovnatelnéRover píše: Přechod do tmy - přijde mně, že právě naopak, je vidět opravdu hodně daleko, určitě tam není žádný skokový přechod světlo .........

mohu potvrdit mam bixenony na D1 a sviti to uplne bombove...ale bacha na to az pojedete s autem s klasickejma zarovkama, budete mit pocit ze nic nevidite...Rover píše:Zkusim to nějak vyfotit, asi teda za tmy.

Rover: a pockej teprve az bude padat snih nebo bude mlha...to je teprv zazitek jak vidis skrz..
MotoHanz - prodej a dovoz motocyklů prodej náhradních dílů a doplňků na Harley-Davidson a další http://www.motohanz.cz
Panove na Defiku mam uz treti rok sadu BiXenonu a samozrejme jednoznacne mozem iba odporucit. Je dolezite si este spravne vybrat "farbu" chromaticnost svetla...ja osobne pouzivam 4500K.
Samozrejme, ze prechod zo svetla do tmy je markantnejsi nakolko to podstatne lepsie svieti.
Co sa tyka "bzucania" tak to zalezi od kvality menica. Ja mam menice Hella a tie pocut iba pri starte.
Co sa tyka vody tak v tom nevidim problem...ked totiz dojde k prierazu tj skratu na vysokom napäti co napaja vybojku tak menic automaticky vypne...ma totiz ochranu...samozrejme je to zavisle taktiez od kvality menica.
Este mozem upozornit na praskanie vybojok...niektore pri prudkych narazoch ( prejazd kolajnicami v 80km/h...
) zvyknu prasknut. Taktiez zavysle od kvality vybojok.
Tak Vam prajem vela nocnych km s xenonmi.
Samozrejme, ze prechod zo svetla do tmy je markantnejsi nakolko to podstatne lepsie svieti.
Co sa tyka "bzucania" tak to zalezi od kvality menica. Ja mam menice Hella a tie pocut iba pri starte.
Co sa tyka vody tak v tom nevidim problem...ked totiz dojde k prierazu tj skratu na vysokom napäti co napaja vybojku tak menic automaticky vypne...ma totiz ochranu...samozrejme je to zavisle taktiez od kvality menica.
Este mozem upozornit na praskanie vybojok...niektore pri prudkych narazoch ( prejazd kolajnicami v 80km/h...

Tak Vam prajem vela nocnych km s xenonmi.
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
je to vodotesny...low píše:co nejvys??????)))

jo a me taky bzuci jen pri startu...
MotoHanz - prodej a dovoz motocyklů prodej náhradních dílů a doplňků na Harley-Davidson a další http://www.motohanz.cz
Mam moznost techto prestavbovych sad taky takze kdyztak me muzete take kontaktovat... 

cena je taky okolo 5000,- bez dokladu bez vseho ale pripadne reklamace se vyrizuji!!!
moznost vyberu 4500K, 6000K, 8000K, a este mozna vic...
3800,- za kity do H1, H7, H3.....
moznost vyberu 4500K, 6000K, 8000K, a este mozna vic...
3800,- za kity do H1, H7, H3.....
- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
eliott píše:Cena? nejlépe bez dokladu, DPH a podobných zbytečností...
Panove, jen takova malickost- umyvate vterenu skla na svetlech

Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu
Discovery 3 ,bez skrabancu
xenony
prosimte jak ten kit vypada?? mam stim nejake zkusenosti na audi A6 a neni to sranda to prehodit , origo patice na xenony maj patice s chlazenim to je k tomu taky?? dal jsem to do A6 a prehralo se to to a zarovky padli dolu a nesvitilo to , do RR bych to rad dal ale at to funguje dik za info M
je to komplet kit kterej mas vymenenej za 10 minut, vytahnes zarovky napojis draty zasunes vybojky do puvodniho uchyceni a svitis...a prehrati je divny protoze xenony naopak tolik nehrejou jako zarovky...