Moderátor: Miky_CZ
tak jsem to proměřil a štáva tam jde, takže problem bude někde mezi konektorem a sklem ( no žeby se mi chtělo rozebírat palubovku se teda říct nedá)vladob8 píše:Pod kapotou tesne pod sklom vpravo a vlavo su konektory, skontroluj ich a zmeraj 12V.
děkuju za upozornění a porad ještě kde seženu ty plastové nýtky, je to nejakej standartizovanej typ nebo jako land roveru zvykem atypMadTom píše:Úplně stejná zkušenost jako Miloš - po loňské výměně skla netopí několik pásků. Na jednom místě mám pavoučka, ale netopí to i na druhé straně okna. A úplně stejnou zkušenost mám na Focusu - taky občas nějakej proužek nejde.
....mi topilo pouze pár pásků...Tedy přesněji řečeno....z celého okna fungovalo součtem asi 40cm....a to bylo málo.MadTom píše: že netopí pás pásků se skoro nepozná. Pokud netopí polovina, je to na houby.
To si dobrý, mne fungujú asi 4 na jednej a 4 na druhej strane.cyril píše:....mi topilo pouze pár pásků...Tedy přesněji řečeno....z celého okna fungovalo součtem asi 40cm....a to bylo málo.MadTom píše: že netopí pás pásků se skoro nepozná. Pokud netopí polovina, je to na houby.
jestli se nepletu tak zpětná zrcátka by měla pracovat spolu se zadním sklem, ne s předním...mě nejde levé zrcátko a čelní sklo, každý máme něcoKubrtos píše:Tož jsem to začal taky trochu zkoumat a zjistil že mi nefunguje ani sklo, ani zrcátka. Pojistky se zdají OK. Ještě je zkusím preventivně vyměnit, ale nesázím na to. Kontrolka na vypínači svítí, ale sklo se nevyhřívá a zrcátka taky ne. Jestli jsem dobře pochopil návod, tak jedna pojistka je pod volantem (zrcátka a zadní sklo) a dvě v motorovým prostoru (každá strana skla zvlášť). Zadek ale rozmrazuje.
Jojo, taky jsem to tak podle pojistek pochopil.Lochy píše:jestli se nepletu tak zpětná zrcátka by měla pracovat spolu se zadním sklem, ne s předním...mě nejde levé zrcátko a čelní sklo, každý máme něcoKubrtos píše:Tož jsem to začal taky trochu zkoumat a zjistil že mi nefunguje ani sklo, ani zrcátka. Pojistky se zdají OK. Ještě je zkusím preventivně vyměnit, ale nesázím na to. Kontrolka na vypínači svítí, ale sklo se nevyhřívá a zrcátka taky ne. Jestli jsem dobře pochopil návod, tak jedna pojistka je pod volantem (zrcátka a zadní sklo) a dvě v motorovým prostoru (každá strana skla zvlášť). Zadek ale rozmrazuje.