Příspěvek
od 1960SeriesII » 04 úno 2011 07:42
Omlouvám se, že jsem se už včera nedostal k finální verzi, byl jsem mimo dosah fóra až do pozdních večerních hodin. Obě posádky, o kterých jsem zatím věděl, tak napsaly, že to není problém, i když si budou muset domluvit jinak dovolenou, ALE ozval se další Anglán, který zatím o svých úmyslech nikam nepsal, že má volno jen na ten původní víkend a víkendy okolo pro něj nejsou alternativou.
Mrzí mě, že si někteří z vás budou muset vybrat mezi dvěma srazy, ale nechci dělat čáru přes rozpočet těm, kteří na sraz cestují často přes tisíc kilometrů a přípravu na něj musí zahájit prakticky okamžitě, pokud to už dávno neudělali. Třeba o nich ani nevíme, spousta lidí na fóra chodí jen číst, nikoli přispívat, a o mnoha účastnících se můžeme dozvědět až na místě, protože často nepřijedou ti, kteří sraz považují za samozřejmou část svého itineráře a okamžitě se hlásí, zatímco mnoho překvapivých, předem neavizovaných účastníků na sraz nakonec dorazí.
Chtěl bych vyhovět všem, ale není to bohužel možné. Finální datum je tedy 27.-29. 5. 2011, kemp a zatím celkem 10 chatek je zamluvených, věřím, že se sraz opět vydaří!
SII 88" (r. v. 1960) "Bernie" -- SIIA FC 109" (r. v. 1964) "Obluda"