Naftu bez řepky v Česku neseženete
Moderátor: Miky_CZ
- Ordell
- tel.: 724672974
- auto: Freelander 2.0 Tdi
Re: Naftu bez řepky v Česku neseženete
Hm, kdyby jenom repka zluta, ale soudruzi do nafty cpou i kafilerni tuk. Norma mluvi o MERO neboli FAME, kde je specifikovana pouze bioslozka. Kafilerni tuk ma jeste horzi vlastnosti nez repka. S odolanim na clanek v lonskem Svet Motoru....
Jinak bezna nafta ma pry pouze 25% kerosinu, ale arkticka (Benzina) ji ma mit udajne az 75% a zadnou bioslozku.
Jinak bezna nafta ma pry pouze 25% kerosinu, ale arkticka (Benzina) ji ma mit udajne az 75% a zadnou bioslozku.
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Mě bylo řečeno,že kerosin se do nafty dává proto,aby výsledný produkt vycházel výrobně levněji ....Ordell píše:Jinak bezna nafta ma pry pouze 25% kerosinu

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jr tedy hnus.Ordell píše:Hm, kdyby jenom repka zluta, ale soudruzi do nafty cpou i kafilerni tuk. Norma mluvi o MERO neboli FAME, kde je specifikovana pouze bioslozka. Kafilerni tuk ma jeste horzi vlastnosti nez repka. S odolanim na clanek v lonskem Svet Motoru....
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
- J. Pavlovský
- tel.: 603471521
- auto: Discovery I - 200Tdi
- Kontaktovat uživatele:
Takže na jaký sračky vlastně jezdíme ? Těžce předražený....
Jarda PV
Discovery I 200tdi; Jawa 350/633 bizon; Jawa 555
Discovery I 200tdi; Jawa 350/633 bizon; Jawa 555
- Ordell
- tel.: 724672974
- auto: Freelander 2.0 Tdi
Naopak-kerosin je to co je na nafte drahy a pro prodejce financne vyhodnejsi dodavat leteckym dopravcu. To je 100% kerosin a rozhodne v eru nezamrzne. No aby ne,kdyz je v letadle ohrejvanej motorovym olejem kterej ma minimalne plus 70 stupnu C...
Navic je mnozstvi vyprodukovanyho kerosinu a potazmo arkticky nafty regulovano statem, takze zminovanou arktiku lze koupit pouze na nektrerejch cerpacich stanicich. Tak treba zamestnanci Benziny maji "odlozenou" arktiku, kterou si mohou koupit aby se stopro dostali do prace no ten horsi sh*t mohli pro nas rozvest
P.S. Predloni 2x a loni 2x zamrzla nafta ve Freecku je ma zkusenost.
Navic je mnozstvi vyprodukovanyho kerosinu a potazmo arkticky nafty regulovano statem, takze zminovanou arktiku lze koupit pouze na nektrerejch cerpacich stanicich. Tak treba zamestnanci Benziny maji "odlozenou" arktiku, kterou si mohou koupit aby se stopro dostali do prace no ten horsi sh*t mohli pro nas rozvest

P.S. Predloni 2x a loni 2x zamrzla nafta ve Freecku je ma zkusenost.
nemel by nekdo nahodou listek na naftu z unora? napr. za 34-35kc/l? diky!
kua, samozrejme jsem myslel listek z ledna 

- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
....no konecne,bylo to proti zdravemu rozumu ale snad se dockame http://www.novinky.cz/ekonomika/224351- ... lanci.html" onclick="window.open(this.href);return false;
H.
H.
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info
http://www.christophermccandless.info