Zdravím,
jsem zde novy na fóru. Pořídil jsem si minulý měsíc RR SEi z roku 1990. Můj vysněný vůz od pradávna. Je ovšem v poměrně bídném stavu a tak bych potřeboval kontakt na někoho, kdo, nejlépe v Brně, opravuje tyhle vozy s vášni, která jím přísluší. Motor má několik vad, ta hlavní asi je, že se zdá být těsnění pod hlavou špatné. Tlačí vodu skrz víko kanystru. Navíc když se nastartuje za studena drží moc vysoký volnoběh a na benzín na volnoběh cuká (auta je na LPG). Doufám že mi poradíte. Nechci ho dávat jen tak do nějákého servisu. Díky předem,
Mirko
RRC - opravář v Brně
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Re: RRC - opravář v Brně
Myslim, ze Mirko se uz rekvalifikoval na autoopravare RRC. Mozna spis shani nejakyho dalsiho na opravovaniLenicka1313 píše:Nejlepší volbou je výběr z některého z katalogů, kterých je na našem trhu vcelku dost. Já ráda používám http://www.seznamremeslniku.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;, volba je na každém. Každopádně velice dobře poslouží při hledání s nějakými kritérii (např. právě místem působení). Zkus se tedy podívat někde tam, určitě si vybereš;)

LR SIII
Mam kamose motorare v brne sikovny klub, delal zavodni auta octavia cupy a podobne, a vyzna se nezalezi na znacke, dela mi vsechny auta kromne defika to bud sam nebo jirka ale uz se v nem taky hrabal 
Radim jeho jmeno je na Krenove hned vedle Mestske policie ve vjezdu cislo 603 581 492
P.S. taky ma furt praci je potreba doufat...

Radim jeho jmeno je na Krenove hned vedle Mestske policie ve vjezdu cislo 603 581 492
P.S. taky ma furt praci je potreba doufat...
Pravděpodobně jste si nevšimli, že původní Mirkův příspěvek je již 3 roky starý a od té doby se mnoho změnilo...
Aktuálně: 1979 SIII 88" 2,25 l Petrol a 1983 two-door Range Rover V8; Dříve navíc: 1969 SIIa 88" 2,5 l Petrol, 2003 Discovery 2 TD5, 2005 Discovery 3 TDV6 S, 2011 Discovery 4 SDV6 SE, 2016 Discovery 4 SDV6 HSE a 2021 Defender 110 SE D250