kurvy zlodejske!!!

Moderátor: Miky_CZ

Odpovědět
Zpráva
Autor
RudaK
tel.: SONY Xperia Z3
auto: D III + D 1

Re: kurvy zlodejske!!!

#81 Příspěvek od RudaK » 26 led 2011 06:03

:yes :rofl :rofl Tak to je pěkný,že ti odpustili to parkovné . Jinak jak sem řekl,nehledají auto,ale když o něho zakopnou,tak ho urychleně vrátí ( viz poslední případ odtaženého auta u soudu :mrk )
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "

maky
tel.: 0903312465

#82 Příspěvek od maky » 26 led 2011 23:20

teraz som sa vratil z policie a musim povedat ze tie kurvy zlodejske pokracuju
dnes som si nasiel vykradnutu garaz :angry
v podstate som tam nic nemal lebo garaz sa rekonstruje je tam sankey ktoreho sa zrejme ten chuj zlakol ale zobral mi vrtacku narex ocova srcovka ktoru som mal od neho pozicanu bola v sivom kufriku zaisteny bol len jednou klipsnou ta druha bola zlomena a hlavne mi zobrali golu mannesmann v zelenom kufriku na styri klipsne tazka velka orech po 32 na kufriku boli nalepky offroad vybavenie nalepka psika a nalepka lLR parts
keby vam niekto nukal taku golu tak mu zlomte ruku a pre istotu aj nohu
:cry
defík nie je auto - defender je životný štýl

Miky_CZ
tel.: 603 975 234
auto: DI, D3 V8, XK8

#83 Příspěvek od Miky_CZ » 26 led 2011 23:22

to co se deje posledni dobou to je hnus:-(
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál

Mylda
auto: DII TD5

#84 Příspěvek od Mylda » 27 led 2011 02:41

Připojím se svou troškou do debaty o troufalosti zlodějů. Před pár lety nám vykradli auto přímo ve dvoře v prujezdu v baráku. Je to typickej statek, vepředu baráky rozdělený prujezdem zazadu zavřeny stodolama. V jedny pulce bydlíme my a v druhý sousedi, příbuzní. Nechávali jsme auto do ty doby vždy nezamčené. Udělali v něm bordel, ukradli pár dorbnejch. Jako napotvoru ten večer jsme autem jeli se slečnou k nám zcela vyjmečně v tejdnu a zapomněla si tam peněženku i s dokladama. Sousedum udělali bordel v garáži. Vylomili dvířka do stodoly ze zahrady. Jen bordel udělali. Měli štěstí, že tam nebyl starej pes. Měli jsme doma zrovna štěně. Sepsali jsme pak protokol a bylo, místní policajt našel i tu peněženku v popelnici :) Od ty doby zamykáme auto i v prujezdu... ale nevím, zda by to pomohlo.
Mimo to už soudy posuzujou obranu citlivěji. Pár rozsudků padlo ve prospěch bránícího se. Třeba i v případě muže, co si vyrobil nástražný systém s kuší na zloděje, osvobodili ho. Jinak taky bych pro americké zákony v téhle věci. Nerad bych někoho nachytal u sebe v baráku a nesměl se ani uprdnout. Ručně nejsem ve stavu se bránit. 9mm by to rázem vyřešily :) Ale jde o to, jestli bych to dokázal zmáčknout....
DII 2,5TD5 "Aurora" r.v.2004 - Pevnostní nárazník, +2" podvozek
exFreelander 2,0Di "Rover" r.v. 2000 - 42mm lift, kryt motoru
Freelander 2

Kubrtos
tel.: +420604671119
auto: D3 trisko Disko
Kontaktovat uživatele:

#85 Příspěvek od Kubrtos » 27 led 2011 09:34

Tak já přihodím z trochu jinýho soudku - provozoval jsem ještě nedávno v Olomouci hospůdku, oblíbenou u studentů, v boční uličce, naproti parku. Byla tam malá zahrádečka a během sezóny jsme stoly a židle ze zahrádky ráno vynosili, večer snosili dolů - důvod byl dobrej - vedle tekla řeka a park byl oblíbená skratka všech opilců-hlavně studentů celou noc ze všech možných pařeb.
Jednou, takhle průběžně uklízíme zase stoly, když zjistím že mi jeden chybí. V naději že mi někdo pomůže, volám na městskou policii (bylo něco po půlnoci, město skoro prázdný) a říkám že se mi stratil z letní zahrádky stůl.
Příslušník na druhým konci mi řekl jen že s tím nic nenadělají, ať se to ráno stavím sepsat. :envy
Začal jsem řvát jak Hitler na poradě, že někoho kdo o půlnoci nese stůl 1,5x1,5m by mohl vypátrat i městskej policajt, a že pokud nejsou od toho aby chránili majetek občanů, tak na co že jsou, namontovat botičku na auto-to zvládne i opice ze zoo. A chtěl jsem číslo na nadřízenýho. Za deset minut mi přijela zpruzená a rozespalá hlídka, zeptat se co se vlastně stalo a za dvě hodiny mi přihnaly dva studentíky i se stolem, kteří si ho nesly přes náměstí na byt!
A ti pitomci si od nich nevzali ani občanky!!! Okomentovali to stylem "Stůl se vrátil, vy tvrdíte že jste ho našli, vy nemůžete prokázat že vám ho ukradli tihle dva, tak to uzavřem, ne?" To že ti borci ten večer seděli u mě na té zahrádce příslušníky nezajímalo...
Stůl stál pětku - kdybych pokaždý když se banda ožralejch idiotů rozhodne udělat mejdan v parku, nebo že se jim prostě hodí na terasu měl kupovat novej, tak nekupuju nic jinýho.
Příště jak jsem viděl bandu že mi odnáší židle už jsem nikoho nevolal ale hned po nich letělo sklo a já běžel za nima. :bandit
Land Rover Discovery II 2,5TD5, -Drobeček
Range Rover L322 3,0D Vouge

horo
tel.: 603275951
auto: DiscoveryII

#86 Příspěvek od horo » 28 led 2011 16:01

Nemohu nereagovat, za dobu co podnikám mi třikrát vykradli stavbu, pětkrát sklad (naposledy v létě), jednou byt, ukradli tři auta, dva vleky, jedenáctkrát auto a jako třešničku na dortu , složil jsem zálohu na byt a realitka zmizela. Nedobytné pohlédávky nepočítám.Policie nikdy nic nevypátrala. Patnáct tisíc je sice škoda, ale dá se přežít.Dopadnout zloděje , určitě už bručím v base za zvlášt brutální vraždu
Nepomáhá nám ani tolik pomoc našich přátel, jako jistota že by nám pomohli.

kubaacze
auto: D1, exD2

#87 Příspěvek od kubaacze » 29 led 2011 08:48

miky, vcera mi rikala kocka, ze ve fulneku ted nejaci idioti prepadavali lidi a snazili se je okrast..
jenze udelali chybu a 3 napadli v podjezdu typka, ktery dela bojove sporty - dvema dal tak, ze tam zustali lezet, a tretiho dotahnul za krk na policajty - samozjreme to dopadlo tak, ze jde k soudu za neprimerenou obranu nebo tak neco vuci tem dvema..
kazdopadne me napadlo, ze by to treba mohli byt ti idioti, co vam tam vykradli ty auta .. jsou pry odnekud z vitkova..mozna bude stat za to, callnout na policajty..

MOPADŽI
auto: Def,Def a Def+Disco
Kontaktovat uživatele:

#88 Příspěvek od MOPADŽI » 30 led 2011 21:29

maky píše:teraz som sa vratil z policie a musim povedat ze tie kurvy zlodejske pokracuju
dnes som si nasiel vykradnutu garaz :angry
v podstate som tam nic nemal lebo garaz sa rekonstruje je tam sankey ktoreho sa zrejme ten chuj zlakol ale zobral mi vrtacku narex ocova srcovka ktoru som mal od neho pozicanu bola v sivom kufriku zaisteny bol len jednou klipsnou ta druha bola zlomena a hlavne mi zobrali golu mannesmann v zelenom kufriku na styri klipsne tazka velka orech po 32 na kufriku boli nalepky offroad vybavenie nalepka psika a nalepka lLR parts
keby vam niekto nukal taku golu tak mu zlomte ruku a pre istotu aj nohu
:cry
Maky, ja to nebyl :wasntme zlomeniny tomu ale odpovidaji...
To jenom pro odleceni tematu.
Je smutne, ze my cesi, jsme v soucasne dobe, vyhlaseni jako nejvetsi zlodeji v Evrope, coz je smutne. Neco na tom ale zrejmne bude :O
Preji ti, at je chytnou a veci ti vrati !
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu

kubaacze
auto: D1, exD2

#89 Příspěvek od kubaacze » 04 úno 2011 07:56

tak dneska prijdu k autu a kukam ze zamek vypaceny, ale do auta se evidentne nedostal .. ale uz tam asi nebudu nechavat maly technicak jako zatim v kazdem aute..
a to sem kua druhou noc v novem najmu v kunraticich.. a vedle te milionarske ctvtri plne SUVecek, kdybych to aspon slysel, bych ho postrasil mym novym Glockem...
ma to smysl hlasit na Policii? asi to nechteli ukrast ale vykrast zejo, nedelam si iluze, ze kdyby s tim nekdo chtel odjet tak si prinese sroubovak..aspon mi nerozbili okynko..

matooo
tel.: 775555656
auto: puma

#90 Příspěvek od matooo » 04 úno 2011 08:09

To mne zase v utery zmizlo zrcatko u ridice :-( Na co je to komu ??? :Ja blb: :Ja blb:

maky
tel.: 0903312465

#91 Příspěvek od maky » 04 úno 2011 08:29

matooo píše:To mne zase v utery zmizlo zrcatko u ridice :-( Na co je to komu ??? :Ja blb: :Ja blb:
mozno nejaky rumun na daciu :wring
defík nie je auto - defender je životný štýl

KDB
tel.: 725722563
auto: P38 4,6

#92 Příspěvek od KDB » 04 úno 2011 08:53

Pro odlehčení...včera jsem stál v nejmenovaném středočeském městě ze silnou cikánskou menšinou a strče klíče do kapsy, stáhl jsem si nechtíc a nevědíc nejen všechny okna, ale i šíbr - ten ovladač od nejmenované koncernové značky má dosah snad 150m .
Kupodivu, když jsem se po 2,5 hodinách vrátil, v autě nechybělo absolutně nic...ani drobné mezi sedačkami. :Sorry:

tagr
auto: Freelander 2004
Kontaktovat uživatele:

#93 Příspěvek od tagr » 04 úno 2011 09:09

Asi mysleli,že je to chyták :D tak na to nešahali :D nebo jsi měl kliku jak od kolotoče :D :yes
Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.

RudaK

#94 Příspěvek od RudaK » 05 úno 2011 07:36

tagr píše:Asi mysleli,že je to chyták :D tak na to nešahali :D nebo jsi měl kliku jak od kolotoče :D :yes
:ty jeden...: i mezi toudle komunitou se najdou poctivci ( spíš si toho nikdo nevšim :chuckle ) ....tak jak mezi bíléma ku.vy :mrk ( a ti si toho taky nevšimli :mrgreen: )

KDB
tel.: 725722563
auto: P38 4,6

#95 Příspěvek od KDB » 05 úno 2011 09:40

Nejspíš to považovali za skrytou kameru :D , protože to je chodecky frekventovaná ulice.....prostě děkuju tomu nahoře, že jsem dítko štěstěny :Sorry:

RudaK

#96 Příspěvek od RudaK » 05 úno 2011 11:56

KDB píše: jsem dítko štěstěny :Sorry:
:yes řek bych " Pán bůh zaplať " :mrgreen:

Miky_CZ
tel.: 603 975 234
auto: DI, D3 V8, XK8

#97 Příspěvek od Miky_CZ » 07 říj 2013 19:46

a opet...

tantokrat se dovnitr nedostali ale zamek v hajzlu takze me ceka vymena vsech zamku pokud neslozim ten zamek nejak zpatky do jineho, mam ho nastesti doufam komplet
Přílohy
DSC09733.jpg
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál

Discovery1
auto: Dender 300 Tdi 110SW
Kontaktovat uživatele:

#98 Příspěvek od Discovery1 » 07 říj 2013 19:57

Miky_CZ píše:a opet...

tantokrat se dovnitr nedostali ale zamek v hajzlu takze me ceka vymena vsech zamku pokud neslozim ten zamek nejak zpatky do jineho, mam ho nastesti doufam komplet

týýý jo co jsi komu udělal :sad
Defender 110 SW 300 Tdi splněný sen :-)

Ex Disco 300 Tdi naviják 5,4t, trocha železa okolo, lemy, zahrádka nějaké světlo navíc a 255/85 R16 BF KM2

Hanys_a_Kaca
tel.: 775 173 983
auto: DEF110+D2+RRC

#99 Příspěvek od Hanys_a_Kaca » 07 říj 2013 22:00

Nám dneska na sidlisti sundali z bricholaza pricniky thule, zamykaci na vsech 4 rozich a zamkceny byly - dyt to museli zkurvit a ted to daj do bazaru za dve kila? Já některý věci nějak nechápu.
Hanys a Káča

Land Rover se nekupuje, Land Rover se staví.
O našem výletu: http://www.oneland.cz

Johny R
tel.: 730622097
auto: Defík 90 300Tdi

#100 Příspěvek od Johny R » 08 říj 2013 02:53

Miky dělají to smažky z Polanky a z Klimkovic. Cajti to dobře ví a hovnajs s nima nadělají. Už jsem šmejda nachytal jak lezl sousedovi ze zahrady. Bohužel měl u plotu kolo a i když jsem ho nadběhnul, tak byl rychlejší :devil . Vše jsem oznámil příslušníkům i s popisem pachatele a poradil kudy mají jet že ho potkají v protisměru. Samo se na to vytentononc a přijeli hezky po hlavní a z druhé strany. Mimochodem soused spal doma po noční. Nicméně jdu si to tak u nás parkem do krámu a koukám týpek sedí s partyjou v altánku. Přivolal jsem hlídku, týpka jsem jim před jeho prima přáteli musel ukázat a za týden jsem ho potkal na Sviňákách :devil ! A podobných zkušeností mám bohužel víc. Vůbec se nedivím že má někdo chuť takovům "chudákům" ubližovat! U nás už to došlo tak "daleko" (spousta vykradených baráků) že obec zřídila městskou policii, která slouží jen přes bílý den :nech , večer by se synci asi báli :hmm: .

Odpovědět