No...1960SeriesII píše:To jsem si zase zavařil

Moderátor: Rover
No...1960SeriesII píše:To jsem si zase zavařil
Z tvého příspěvku by se mohlo zdát, že máš možná v úmyslu přijet v pátek a pravděpodobně, že budeš chtít i chatičku. Může to být ale jen subjektivní názor a doporučuji ho ještě přezkoumat.Rover píše:3. února jsem psal (na str. 2), že prosím chatku od pátku, myslel jsem si, že z toho jasně vyplývá, že tam pojedu a budu tam od pátku, protože proč bych jinak psal, že prosím chatku od pátku, když bych tam nejel...
Tedy znova: prosím chatku od pátku, přijedu v pátek a budu se účastnit BBW od pátku, nocoval bych rád v chatce, kterou prosím od pátku, neberu si stan, takže kdybych neměl chatku od pátku, tak bych musel spát od pátku pod širákem nebo v autě, ale tam bych se asi nevešel, a kdyby jo, tak bych za ty dvě noci (budu tam od pátku) bych byl docela rozlámaný a to nechci. Děkuji...
Ještě to zvážím... Jsem poslední dobou takovej domáckej typ a Třebíč mám za rohem.1960SeriesII píše:Tohle je ale taky výroční sraz, pátý - přijeď do Kutné Hory, příští rok se určitě předem zeptámLand Jirka píše:Já asi pojedu na Zlomenou poloosu![]()
A kdo by řídil dopravu, kdybys nepřijelGobey píše:já už raději nic neslibuji, ale pokusím se přijet. Chatku nepotřebuji, nejlepší střecha je noční obloha.
dobře dobře, nebudu dělat Zagorku, navleču bílé rukavice, vezmu si pendrek, píšťalku a s dopravou něco udělámeZanzibar píše:A kdo by řídil dopravu, kdybys nepřijelGobey píše:já už raději nic neslibuji, ale pokusím se přijet. Chatku nepotřebuji, nejlepší střecha je noční obloha.![]()
Mám stejný stan jako jsi měl a vzhledem k tomu,že mě nebaví stavět,klidně ti ho nechám...Neklan píše:I já se hlásím, asi přijedu opět s dcerou, tentokrát s tou mladší. Ta starší kupodivu nemá na BBW nejlepší vzpomínky. Nevíte, čím by to mohlo být![]()
![]()
![]()
Poté, co my vykradli garáž, ve které jsem měl mimo jiné stan, tak budu kupovat nový a rád bych ho vyzkoušel na BBW, takže chatku si nežádám. Těším se a doufám, že autíčko bude do té doby ready - času je dost, takže by mělo.