Nefunkcne tlacidlo zjazd
Moderátor: Safraporte
-
- auto: freelander 1,8
Nefunkcne tlacidlo zjazd
Prosim o pomoc . Neviete niekto poradit preco mi nefunguje tlacidlo zjazd na rychlostnej pake. Respektive ako ma fungovat? Ked mam zaradenu jednicku a stlacim to zlte tlacidlo na pake nic sa nedeje ani kontrolka sa ziadna nerozsvieti.
Prosim poradte.
Prosim poradte.
Re: Nefunkcne tlacidlo zjazd
a je zapojene dobre?pavol homola píše:Prosim o pomoc . Neviete niekto poradit preco mi nefunguje tlacidlo zjazd na rychlostnej pake. Respektive ako ma fungovat? Ked mam zaradenu jednicku a stlacim to zlte tlacidlo na pake nic sa nedeje ani kontrolka sa ziadna nerozsvieti.
Prosim poradte.
Musíš zmáčknout tlačítko a jakoby stlačit manžetu řadící páky dolů, pak se to teprve zapne. To tlačítko je spíš jako pojistka
- PatrikM
- tel.: 0911480494
- auto: FREE 2.0 ,D1(300tdi)
majkro píše:a je zapojene dobre?pavol homola píše:Prosim o pomoc . Neviete niekto poradit preco mi nefunguje tlacidlo zjazd na rychlostnej pake. Respektive ako ma fungovat? Ked mam zaradenu jednicku a stlacim to zlte tlacidlo na pake nic sa nedeje ani kontrolka sa ziadna nerozsvieti.
Prosim poradte.
Ak ti mam poradiť skus to na nejakom kopci možno to bude problem len v kontrolke nie vo funkčnosti zjazdu(HDC)
Ex .FREELANDER 2.0Di-lift 2",nájazďak,Hella,nav.5000lb+blbosti navyše,
Discovery http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... 30&t=20254" onclick="window.open(this.href);return false;
Discovery http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... 30&t=20254" onclick="window.open(this.href);return false;
-
diky chalani uz to ide ja som .Kontrolka nesvieti ale je to funkcne
- PatrikM
- tel.: 0911480494
- auto: FREE 2.0 ,D1(300tdi)
Aspoň sa to vyriešilo bez komplikaciipavol homola píše:diky chalani uz to ide ja som .Kontrolka nesvieti ale je to funkcne

Ex .FREELANDER 2.0Di-lift 2",nájazďak,Hella,nav.5000lb+blbosti navyše,
Ako vies,ze to ide?Ma svietit zelena signalizacia-auticko.A pokial mas miernejsi kopec a ides na jednicku,tak ti normalne pribrzduje motor.Skus hodne prudky kopec a tam uvidis,ci sa to to rozbieha alebo citis,ze brzdia kolesa.Kontrolka musi svietit. Najlepsie to porovnat so zapnutim zjazdu a bez zapnutia zjazdu a je to nabeton.pavol homola píše:diky chalani uz to ide ja som .Kontrolka nesvieti ale je to funkcne
LR Freelander 1,8 , Fiat Ducato obytne auto , Suzuki Samuraj 1,3 , Mercedes C 180 sport coupe kompresor .
-
- tel.: 00420603763485
- auto: FREE 2.0 D 2000
Já jsem měl utržené káblíky na šaltpáce. Zvednout harmoniku tj. ta guma na řadící tyči. A kouknout jestli nejsou ty vodiče uvolněné já je připájel a pohoda.JŘ FRpavol homola píše:Prosim o pomoc . Neviete niekto poradit preco mi nefunguje tlacidlo zjazd na rychlostnej pake. Respektive ako ma fungovat? Ked mam zaradenu jednicku a stlacim to zlte tlacidlo na pake nic sa nedeje ani kontrolka sa ziadna nerozsvieti.
Prosim poradte.
-
no skusal som to na dost strmaom svahu dokonca bolo tam aj blato a islo to. Chyba bola v kabloch pri saltpake.
-
- tel.: 00420603763485
- auto: FREE 2.0 D 2000
No vidíš. JŘ. Znojmo.pavol homola píše:no skusal som to na dost strmaom svahu dokonca bolo tam aj blato a islo to. Chyba bola v kabloch pri saltpake.