Zdravím Vás, neopravuje tady někdo foťáky - nebo tento druh elektroniky ?
Tak jak to bývá pravidlem, tak pár měsíců po tom co skončila záruka (a stejně si myslím, že to tak dělají schválně), tak foťák přestal fungovat a nejde vůbec zapnout.
Jedná se o Panasonic Lumix DMC-FZ18.
V servisu vyprávěli cosi o 3.500,- bez daně jenom za materiál a že to někam pošlou a že ještě uvidí..... ...a spousta keců...
Tak vzhledem k tomu, co dneska stojí nové foťáky, tak než ho vzteky rozšlapu, tak jestli se do něho někdo nechce "vnořit" a zkusit ho vzbudit - samozřejmě zaplatím...
Díky,
Koudy
Oprava foto Panasonic
Moderátor: Acon
- fidzi
- tel.: Xiaomi Mi2S
- auto: Discovery I 300Tdi
Re: Oprava foto Panasonic
Pochybuju, že to bude mít cenu opravovat. Kdyby ses do toho chtěl pustit sám, tak si dej mazla na kondenzátor blesku. Dává rány, že to budeš těžce rozdejchávat.
Každé skutečné dobrodružství začíná nárazem fantazie na skutečnost.
Land Rover Discovery I 300Tdi: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 30&t=23585
Land Rover Discovery I 300Tdi: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 30&t=23585
- Koudy
- tel.: 608984224
- auto: D3 TDV6
- Kontaktovat uživatele:
Já se do něho koukat nebudu, to s ním fakt radši šlehnu o zem, ale popravdě, je mi líto zahodit foťák kterej vyfotil cca 500 fotek a je skoro novej (nehledě na to, co stál nový)...
- fidzi
- tel.: Xiaomi Mi2S
- auto: Discovery I 300Tdi
Zkus All-service na Jugoslávské v Praze. Ale pokud to nebude nějaká drobnost jako vadný vypínač apod., tak to bude drahé. Měl jsem prach v objektivu u kompaktu a Sony prodává pouze celej modul objektivu a snímače za 4500. Takže šel taky do "koše".
Každé skutečné dobrodružství začíná nárazem fantazie na skutečnost.
- Mahatma
- tel.: jedině Xperia Z1c
- auto: Disco 3
Přesně tak.
Mě opustil taky Panasonic. Akorát si odsloužil svoje čtyři roky. Objektiv cvakal a chrastil a bez použití násilí se nedal zasunout. Byl jsem s ním moc spokojený a tak jsem se vydal do zřejmě jediného značkového servisu na severní Moravě. Verdikt byl jasný: Nový objektiv, cca 3000,- bez práce. Takže už mám foťáček nový ...
Taková je holt doba, nevyplatí se nic opravovat.
Mě opustil taky Panasonic. Akorát si odsloužil svoje čtyři roky. Objektiv cvakal a chrastil a bez použití násilí se nedal zasunout. Byl jsem s ním moc spokojený a tak jsem se vydal do zřejmě jediného značkového servisu na severní Moravě. Verdikt byl jasný: Nový objektiv, cca 3000,- bez práce. Takže už mám foťáček nový ...
Taková je holt doba, nevyplatí se nic opravovat.
- budsky
- auto: SIIA;Discovery I
- Kontaktovat uživatele:
Zkuste zahýbat kontaktama u baterky,mě to občas zlobí,trošku napružim komntakty a ejhle on se vždy zapne.
-
- tel.: 608971145
- auto: D3V8
- Kontaktovat uživatele:
Když mu nepomůžeš dej ho na aukro jako nefunkční.
On ho nějaký domací šťoural koupí.
Kolikrát nechápu co někdo koupí.
Dal jsem tam kdysi laptop co měl za sebou lázeň v coca cole a říkal jsem si pětikilo dobrý a on skončil 3000,-
Samozřejmě jsem napsal ,že je mrtvej.
On ho nějaký domací šťoural koupí.
Kolikrát nechápu co někdo koupí.
Dal jsem tam kdysi laptop co měl za sebou lázeň v coca cole a říkal jsem si pětikilo dobrý a on skončil 3000,-
Samozřejmě jsem napsal ,že je mrtvej.