To mám též,ale proto že ho nepoužívámStavros píše: Je zvlastni jak mam treba zrzavy chromovany tycky na navijaku. To taky zrovna nevypada perfektne.

Moderátor: Acon
To mám též,ale proto že ho nepoužívámStavros píše: Je zvlastni jak mam treba zrzavy chromovany tycky na navijaku. To taky zrovna nevypada perfektne.
Ja aj nerezový prievlak. Čo už, keď nerez, tak nerez. O chromovanej páčke volnobežky ani nehovorím. No na rozdiel od prievlaku je všetko ostatné schované.Stavros píše:..... mam treba zrzavy chromovany tycky na navijaku. To taky zrovna nevypada perfektne.
Přesně,akorát při bližší prohlídce je u mě vidět ( tou škvírou v plastovém nárazníku ...Acon píše: No na rozdiel od prievlaku je všetko ostatné schované.
Sice sem to nekontroloval,ale když jsem je platil i s pružinama,tak mě připadali jak zaPavelU píše:DeCarbony nejsou určitě nejlevnější...
RudaK píše:Sice sem to nekontroloval,ale když jsem je platil i s pružinama,tak mě připadali jak zaPavelU píše:DeCarbony nejsou určitě nejlevnější...( proti těm naším sportingům na míru
, čtyři za cenu jednoho )