No a to je ten rozdíl mezi 300 Tdi a Td5visby píše:myslis ako ta "chvila" (~160km) na kole?:-)))pajam píše:To by mělo být celkem trochu více off a možná to bude někde i na redukci![]()

Moderátor: Miky_CZ
No a to je ten rozdíl mezi 300 Tdi a Td5visby píše:myslis ako ta "chvila" (~160km) na kole?:-)))pajam píše:To by mělo být celkem trochu více off a možná to bude někde i na redukci![]()
ale kdeze, trpim tym casto ked ideme jazdit. ja furt hadzem dlhu kratku a defiky predomnou ma chcu ist tahat:-)pajam píše:No a to je ten rozdíl mezi 300 Tdi a Td5
Kubrtos píše:To jsou mooooc hezky fotky. Mám dojem že mi někdo říkal že to nebude žádnej extrém...Takže řídící jednotka do kabiny půjde, to je jasny... A asi zařadím do výbavy i plavací vesty nebo aspoň rukávky-kdyby něco.
![]()
No a na střechu objednám ještě velkej box od Pelikánu na náhradní díly a nářadí...
Těžší než rozhodnout kdy, je domluvit se kde. Jak jsem pozoroval, jsme kvalitní průřez Československem.horo píše:Pěkné doufám , že to vyjde. Kdy bude nějaká slezina? Jako kdo je kdo, co sebou kdo bere, jaké mapy sehnat pro GPS, kdy začít s vízama atd.
MadTom píše:A Brno beru jako nutné zlo.
Abych vás nevyměni kolegoMadTom píše: A Brno beru jako nutné zlo.
Na víza je doposud čas, možno až dva měsíce předem. Co se týká schůzky, s Visbym se známe a Kubrtose jsem byl navštívit u něj v Moravské metropoli (RudaK prominehoro píše:Pěkné doufám , že to vyjde. Kdy bude nějaká slezina? Jako kdo je kdo, co sebou kdo bere, jaké mapy sehnat pro GPS, kdy začít s vízama atd.