No, hlavne, ak tam bude Eliott, tak nechoď za nímLibunda píše:JJ, díky,
koukám a padl mi do oka sraz ve westernovém městečku.
Asi tam zajedu vás pozdravit a dostat z Vás rozumy.

Moderátor: Miky_CZ
No, hlavne, ak tam bude Eliott, tak nechoď za nímLibunda píše:JJ, díky,
Asi tam zajedu vás pozdravit a dostat z Vás rozumy.
NechápuAcon píše:No, hlavne, ak tam bude Eliott, tak nechoď za nímLibunda píše:JJ, díky,
Asi tam zajedu vás pozdravit a dostat z Vás rozumy.To by Tvoja psychika nevydržala určite
No práve, takto sa nič nenaučíeliott píše:
Nechápu, jezdím opatrně a na jistotu
za 213€ by bylo na šikláku hodněAcon píše:píšu, že 213€ s DPH
Já jsem tam už spal a je to normální hotel, tak v pohodě.Libunda píše:Stejně mám jazzykovou bariéru
Ten Šiklák už mám naplánovaný. Mám ročního kluka, myslíte, že je to akce a ubytování i pro maminu s malým 1,5 ročním klučinou??
LandRover Expirience v podobe road show (nepujde pouze o onroad show jak by mohl naznacovat nazev) probehne letos i v cechach a na morave s cesky mluvicimi instruktory. 23.dubna Autodrom Brno, 30.dubna Zkusebni polygon Tatra Koprivnice a 7.kvetna Autodrom Most. Vice informaci dodam, jakmile se je dozvim, coz predpokladam, ze bude hodne brzyspiti píše:co třeba tohle : http://www.landrovernews.at/landroverexperience/page/ , sice to asi bude dražší, ale range roverům tam rozumět budou.
Tam to je pro holky ( jak říká Stavroslow píše: LandRover Expirience - 23.dubna Autodrom Brno - více informaci dodam
A kdo rika ze tam budou jezdit chlapiRudaK píše:Tam to je pro holky ( jak říká Stavroslow píše: LandRover Expirience - 23.dubna Autodrom Brno - více informaci dodam) A na tu překlapávačku ( houpačku ) nás nepustili
A pro metrouše a snobáky v kravatách, prostě taková gaypartyRudaK píše:Tam to je pro holky ( jak říká Stavroslow píše: LandRover Expirience - 23.dubna Autodrom Brno - více informaci dodam) A na tu překlapávačku ( houpačku ) nás nepustili
Dokáže tě každopádně překvapit tím co zvládne.Libunda píše:Hele, klidně pojedu i s holkama. Vždyť zatím vůbec netuším, co ten můj třítunový drobek dokáže
Já taky. Ten zní lákavě.stan píše:no mi už dokázal, že mi umí zachránit zdraví a možná i život...
ale na ten polygon v tatrovce bych jel...