Já se teda Bahňáka taky zastanu.
Jezdím závody, vím že to jak je tohle auto postavený je velmi velmi praktické a funkční, ale o tom že by to bylo hezké nebo dokonce parádní snad nemůže být ani řeč, nebo je někdo z nás slepý. Z boku mi to zas tak nevadí (dokonce se mi ten koncept sedanu docela líbí a také jsem měl takhle udělaného jednoho závoďáka), ale ten předek, kromě funkčnosti, nemá s estetikou, krásou nebo s něčí podobným ani přibližně nic společného.
Podle mého je na RRC ten předek rozhodující v tom vzhledu. Tady se dá zepředu jen těžko poznat co je to za auto.
Také vím, že je tohle hodně vzhledově podobné těm anglický speciálům a bude to hodně moc funkční.
O ceně se nemá moc cenu bavit, mě přijde úměrná tomu co na autě je. Úplně chápu a vím kolik je v tom práce a peněz, ale myslím, že tohle se nebude lehce prodávat. To by si musel koupit někdo kdo to má pouze za účelem nějaký trophy ve třídě extrem, nebo na ježdění jenom do lesa, ale na to je potřeba asi ještě další výbava o které se v tomhle autě nepíše.
Velmi pochybuji, že když tohle auto potká hlídka VB tak ho nezastaví a okamžitě nezadrží OTP. Co je moc to je moc.
Omlouvám se ale já musel, když jsem si tu přečetl samé ohlasy jak je to krásné a pod a pak jeden názor někoho komu se to nelíbí a hned je špatný, tak jsem to nevydržel. A hezky to napsal i sám prodávající
dodooff píše:Velmi pekne Ti bahnak za Tvoj nazor dakujem. Som rad ze existuju ludia aj s inymi nazormi a vkusom. Inak by sme chodili vsetci bud v bielom alebo len v ciernom. A tak by to bolo nudne... Dik

Myslím, že s dodoofem budeme mít hodně společnou notu, ale úplně jiný vkus.
K