Zdravim chlapi .. Dnes som si vsimol pod autom kvapky oleja. Po zhodení spodneho krytu som si vsimol ze unik je pri spoji motora a prevodovky ... Bude to asi semering na motore podla mna .
Chcem sa opytat tych co riesili podobny problem ci je to zlozite vymenit semering a ci to bude on alebo ci by to mohlo byt este nieco ine ..
Spravit si to chcem sam tak sa informujem na co si dat pozor .
Diky za kazdu informiaciu ...
Kvapky oleja pod Feeckom
Moderátor: Safraporte
- Allan
- tel.: 731584386
- auto: Freelander 1
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kvapky oleja pod Feeckom
Já jsem to nechal dělat ,novej dražkovej řemen 335,gufero173,těsnění klikové hřídele70+práce a dohromady 4100kč 

no v kazdom pripade musi ist dolu prevodovka, vymenit simmering na kluke problem nie je ..... otazne je ci nevymenit uz aj spojku
keso píše:no v kazdom pripade musi ist dolu prevodovka, vymenit simmering na kluke problem nie je ..... otazne je ci nevymenit uz aj spojku
keso jasne prevodovka musi ist dole ... len ma zaujima na co si davat pozor ci tam nie je nieco zradne. neviem ci kardan treba dat cely dole ci staci len odpojit pri ird a najme to chladenie irdcka ma zaujima ... no tu spojku asi hned vymenim aby som to o pol roka zase nezhadzoval dole ...
Přesně tak jsem dopadl dneska!Už mi auto stojí v servisu.Je nějaký problem s chlazením IRD při opravě??Díky
Snažím se žít tak,aby na mém pohřbu ještě i farář říkal:"Změřte mu tep,on si z nás určitě dělá prdel!"@"Průjem a Alzheimer je velmi nepříjemná kombinace. Utíkáš, a nevíš kam...."
- macejky1
- tel.: 736245909
- auto: EX Freelander, RRC
- Kontaktovat uživatele:
Jestli je to motor 2.0 Di tak nemusí být hned špatné gufero převodovky. Raději to ještě pořádně prohlédněte. Taky jsem si jednou myslel, že mám tohle gufero v háji ale po potrobném prohlédnutí motoru jsem tenkrát zjistiž že mi odkapává olej z příruby na mazání turba a kape přímo na spoj motoru a převodovky takže to vypadá jako by to šlo odtud. Přetěsnění nestojí skoro nic a je to hned. Takže rači dobře prohlédnout než se pustíte do porcování převodovky.
EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
je to 1.8 benzinova 2001 ...
uz som to prezeral a jediny presak odkadial to moze byt je spoj medzi prevodovkou ...
uz som to prezeral a jediny presak odkadial to moze byt je spoj medzi prevodovkou ...