Jestli je tady někdo kdo leze, tak můžem domluvit nějakou společnou akcičku.
Je pravda že s přibývajícím věkem jsem se uchýlil víc k via ferratům, ale když zatlačím

Tak je tady někdo, kdo se podělí o zážitky nebo podnikne nějaký společný lezení ???
Moderátor: Miky_CZ
Uska píše:lézt se dá oběma směry. Já osobně jsem pro směr vzhůru neb jsem klaustrofobik a někde v jeskyni bych asi umřel![]()
![]()
.
Ale vyzkoušet se má všechno.
Maxsel píše:Poslední dva roky to hodně šidím, ale kdybych se zmáčknul, tak bych nějakou 5-6 vylezl.
A vápno mám rád, takže pokud ještě v Holštejnský hospůdce dělají ty dobrý fazole....
beny píše:Maxsel píše:Poslední dva roky to hodně šidím, ale kdybych se zmáčknul, tak bych nějakou 5-6 vylezl.
A vápno mám rád, takže pokud ještě v Holštejnský hospůdce dělají ty dobrý fazole....
Fazole dělají pořád, to je klasika. Nabídka je teď ještě širší (včetně grilu na prase) a je udělané velké sezení na zahrádce (pod střechou).
Vůbec ne.....taky chodím na ferraty s manželkou, je to bezpečný způsob aktivního pobytu v horách.....jsou některé ferráty, kde opravdu musíš pořádně zabrat, jak fyzicky, tak psychicky....vizos píše:Já se teda držím jenom Ferrat bo je to lození pro blbce.
Jsem na tom dost podobně jak JendaJenda píše: Ja jsem kdysi tez lezl ale po bouracce na motorce pred 6ti lety uz jsem se na to zbabele vykaslal.Chut je ale stale.
H.