Moderátor: Acon
hele nevzal jsi to trochu osobne?discover píše:No na to, jaky "veci" se tu resi, mi to az tak komicky neprislo. Nebo aspon to bylo k veci. Jinak pokud jste si vsimli, urcite mi nevadi at si da na auto kdokoliv, cokoliv a treba dvakrat. Ptal jsem se za sebe. Ale mozna bude lepsi se zeptat jinde. Obema panum dekuji za pouceni.
heh to je presny....fabii poznas na kilak....Rover píše:Já bych to osobně nikterak nehrotil...
Světla jsou seřízený, svítí přesně tam kam mají, nikoho neoslňuju, narozdíl třeba od fabií, které mají světla z fabriky tak, že svítí nahoru a oslňují fest. Fabii poznám v noci na dálku už podle toho jak svítí, to samý nové octávie s xenony, taky jim to svítí prapodivně.
Sumarizace - vidím líp, jsem líp vidět, nikoho neoslňuju. Na technické je mnohem větší problém to, že mám na autě "obrovské" gumy 225/75/16, když mám psané největší 215/70/16.
...niesi nahodou doktor ???motohanz píše:a je to pod stejenou pojistkou? Mozna by to vyresila silnejsi...
heh no tak sorry no...DanoDEF píše:...niesi nahodou doktor ???motohanz píše:a je to pod stejenou pojistkou? Mozna by to vyresila silnejsi...![]()
...poistka to urcite nevyriesi
...bud je problem v radiu alebo v menicoch
...skus zapnut raz jeden menic a potom druhy ci rovnako rusia
...skus vymenit radio ci rusi aj ine radio
jasne to je taky moznost, ja nikomu nic netlacim ale je taky dost zasadni rozdil ve kvalite, prvni bixenony co jsem bral jsem 4x menil ty jednotky ke xenonu...az mi rovnou poslal ty ballasty co dodova ted a je bez problemu....discover píše:Na aukro.cz nabizeji bixenon 6000 K za 3.620,- Kč. Jsou mozny i mnozstevni slevy, tak kdyby nekdo mel zajem, rad se pridam. Minimalne doprava bude zdarma.![]()
![]()
Čus chlape, chtěl bych vědět, jestli dostanu xenony do Freelandyho Td4 2003, popř. jestli tam jdou ty přestavbový kity a zda mi můžeš nějaký nabídnout.Zvládnu přestrojení ? Díky Petrmotohanz píše:cena je taky okolo 5000,- bez dokladu bez vseho ale pripadne reklamace se vyrizuji!!!
moznost vyberu 4500K, 6000K, 8000K, a este mozna vic...
3800,- za kity do H1, H7, H3.....
V "chytré" knize Freelandyho píšou 60/55W halogenová , takže usuzuju na H1, ale jist si nejsem - nejsem odborník. Mám pátrat dál metodou "když jsem blbej tak to rozeberu a podívám se ? "...motohanz píše:co tam za zarovku? Jinak tyhle kity jdou prakticky do jakyhokoliv auta...
No pujdou tam urcite, spis jde o to jestli to nebude hlasit chybu v kompu ale kdyztak resi takovy chytra krabicka..Radim píše:Půjde to i na D3?motohanz píše:cena je taky okolo 5000,- bez dokladu bez vseho ale pripadne reklamace se vyrizuji!!!
moznost vyberu 4500K, 6000K, 8000K, a este mozna vic...
3800,- za kity do H1, H7, H3.....