Help!!! diagnostika. Dočasná téma
Moderátor: Acon
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
Help!!! diagnostika. Dočasná téma
Chlapi, nezmenila sa situácia? Je niekde v blízkosti diagnostika? Bolo by& super, keby sa dalo prísť po prac. dobe, lebo manželka sa bez auta dostane do práce tak za 1,5h napriek tomu, že je to 12km.
Už 2 týždne mi svietia thre amigos + ručná brzda s čím som sa už naučil žiť, no teraz mi do toho svieti SRS + obe kontrolky pneu. pruženia. Aj s tým by som vedel žiť, no cez víkend som viezol 300kg psích granúl a trochu klesol zadok a už zostal tak. Aj s tým by som vedel žiť, ale svetlá svietia akurát do výšky čelnmých skiel oprotiidúcich a oni už to prežívajú dosť ťažko. Čo sa ani nečudujem. Väčšinou to zhaslo samé ale toto už trvá 2 týždne...
Už 2 týždne mi svietia thre amigos + ručná brzda s čím som sa už naučil žiť, no teraz mi do toho svieti SRS + obe kontrolky pneu. pruženia. Aj s tým by som vedel žiť, no cez víkend som viezol 300kg psích granúl a trochu klesol zadok a už zostal tak. Aj s tým by som vedel žiť, ale svetlá svietia akurát do výšky čelnmých skiel oprotiidúcich a oni už to prežívajú dosť ťažko. Čo sa ani nečudujem. Väčšinou to zhaslo samé ale toto už trvá 2 týždne...
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
Re: Help!!! diagnostika. Dočasná téma
Počuj vsak v nitre smer NZ je velky servis LR tam bude urcite nie? Som to vydel cestou k Franovi. A o dákej diagnostike v Lučenci a okolí(ZV, RS,VK,BB,ZH,) niekto nevie? Tiez by sa mi zisla
- MIROFF
- tel.: +421915833118
- auto: Discovery 300 Tdi
Wojto ešte nekúpil?
Miro
Miro
Always Look on the Bright Side of Life...
Wojto má objednané a čaká a čaká...a. čaká........
Nie každý kto blúdi, je stratený...
- MIROFF
Tak len pekne čakaj
,a keď budeš mať tak napichneme aj moju 300vku. Do výfucku.
Miro

Miro
- Acon
O tých viem. Je to možnosť, len sú o nich hrozné referencie. To je taký ten servis pre majiteľov nových RR ktorí sa chvália, že servis na ich autá stojí 45€/h a výmena žiarovky v parkovačke 80€pertr 112 píše:Počuj vsak v nitre smer NZ je velky servis LR tam bude urcite nie? Som to vydel cestou k Franovi. A o dákej diagnostike v Lučenci a okolí(ZV, RS,VK,BB,ZH,) niekto nevie? Tiez by sa mi zisla

Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
- MIROFF
Tiež nemám s nimi dobré skúsenosti. Je to typ servisu presne ako píše Acon.
Miro
Miro
- Acon
Tak potom daj rýchlo vedieť. Hlásim sa ako prvý platiaci zákazník. Jedine, že by si mi Ty zaplatil za samovýučbu na mojom auteWojto píše:Wojto má objednané a čaká a čaká...a. čaká........

Dobre vediet dakujemAcon píše:O tých viem. Je to možnosť, len sú o nich hrozné referencie. To je taký ten servis pre majiteľov nových RR ktorí sa chvália, že servis na ich autá stojí 45€/h a výmena žiarovky v parkovačke 80€pertr 112 píše:Počuj vsak v nitre smer NZ je velky servis LR tam bude urcite nie? Som to vydel cestou k Franovi. A o dákej diagnostike v Lučenci a okolí(ZV, RS,VK,BB,ZH,) niekto nevie? Tiez by sa mi zisla
- Acon
Zasa aby som nebol úplne zlý, je tam prijímací technik celkom fajn chalan. S pôvodnou Disco som tam na diagnostike bol a nič nepýtal. Si je vedomý toho, že pre nás "normálnych" Lanďákov sú to snobské ceny. A perlička, za "štupeľ" na nádržku chl. kvapaliny chceli 62€, 50% zálohu dopredu a dodanie za 5 dnípertr 112 píše:Dobre vediet dakujemAcon píše: O tých viem. Je to možnosť, len sú o nich hrozné referencie. To je taký ten servis pre majiteľov nových RR ktorí sa chvália, že servis na ich autá stojí 45€/h a výmena žiarovky v parkovačke 80€