D3 Pricniky na strechu
Moderátor: stan
- hokulia
- auto: RR S'charged, 2x110
D3 Pricniky na strechu
Prodam dva pricniky na strechu D3. Jsou od Thule a daji se prisroubovat primo do pripravenych zavitu ve zlabku ve strese. Hodi se tedy pouzit primo, "bez pripravy". Musi se ale sundat plastove listy. Pouzil jsem je jednou na stresni stan. Ted uz D3 nemam, takze...
Chtel bych za ne 4,300.
Chtel bych za ne 4,300.
Všechno je jinak.
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
Re: D3 Pricniky na strechu
tady je zrovna nekdo poptava http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... =3&t=13867" onclick="window.open(this.href);return false;
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
RRC 3,9 V8: závodní speciál
- hokulia
Ja vim, Marian ode me moji D3 koupil. Pujcil jsem mu je na lyze, on rikal ze je namontoval a nakonec ani nepouzil. Na muj navrh ze mu je prodam rekl, ze mysli, ze je ani nebude potrebovat, protoze je v aute tolik mista. Ted je poptava....
Vlastne mi tim pripomnel, ze mi tu lezi...

Všechno je jinak.
- merlin
- tel.: 602620817
- auto: RRC 2door, RR 4,4
dej fotku upevnění, jsou na šířku stavitelne?
RRC 2 door, RR L322 4.4 V8 JAG
Tailored & powered by Merlin
Tailored & powered by Merlin
- hokulia
....na sirku stavitelne jsou a sroubuji se primo do direk se zavitem, ktere jsou pod listou. nemam ted moznost je nafotit.
Ales
Ales
Všechno je jinak.
Ahoj Aleši,
Rozhodl jsem se pořídit si příčníky z několika důvodů. V sedmi lidech je kufr fakt malý:).
Karel Sláma mi nabídl bártrový obchod (podélníky na D3) za světla, které jsem nepotřeboval.
Takže teď ty příčníky od tebe nenamontuji.
Tak to je jenom na vysvětlení
Jak jezdí Range Rover?
Pořád spokojenost?
Měj se,
Marián
Rozhodl jsem se pořídit si příčníky z několika důvodů. V sedmi lidech je kufr fakt malý:).
Karel Sláma mi nabídl bártrový obchod (podélníky na D3) za světla, které jsem nepotřeboval.
Takže teď ty příčníky od tebe nenamontuji.
Tak to je jenom na vysvětlení

Jak jezdí Range Rover?
Pořád spokojenost?
Měj se,
Marián
- hokulia
Aha..
Supercharge jezdi jak spraku. Jen kolem nej chodim opatrne, protoze kdybych do nej sedalcasteji, asi by me sezral... Muzim si na tu spotrebu zvyknout. Bude to ale trvat dyl nez mi trvalo zvyknout si na ten lexus a vykon...
A
Supercharge jezdi jak spraku. Jen kolem nej chodim opatrne, protoze kdybych do nej sedalcasteji, asi by me sezral... Muzim si na tu spotrebu zvyknout. Bude to ale trvat dyl nez mi trvalo zvyknout si na ten lexus a vykon...
A
Všechno je jinak.
Musím říct, že já jsem taky nad míru spokojen s tím tvým D3. Jezdí úžasně. A hlavne ta barva:) a ten zvuk:).
Měj se hezky,
M.
Měj se hezky,
M.
ahoj su este aktualne..?