s bazar range rover
Re: s bazar range rover
tak jedině počkat než se unáhlit...já dal necelých 120 a nebylo to bez investic...
- Mirko
- auto: RRC´s
- Kontaktovat uživatele:
Je to asi jenom takovej muj osobni pocit, ale mne se zda, ze ty kusy, co jsou nyni za 100-120 tak je koupi nekdo, kdo si vzdycky pral Range Rovera, protoze s tim jezdival napriklad James Bond ci britska kralovna. Po koupi zjisti, proc s tim jezdi hlavne James Bond nebo britska kralovna (protoze jim je plati bristky danovy poplatnik a opravuje Q ci dvorni mechanik) a nabizi ho, vzhledem k tomu, ze zjistil kolik vad to auto ma a kolik stoji jejich oprava a ze uz na pocatecni vymenu provoznich kapalin musel prodat nejen manzelcino Polo ale i zahradni traktor, za tech 70. Coz mne vede k myslence, ze je jedno, za kolik toho Range Rovera P38 koupis, ponevadz se jedna o stejny vuz ve stejnym stavu jen o jednoho majitele dal. V kazdem pripade nebude treba menit oleje hned po koupi.
Ale jak rikam, jenom pocit, protoze vzhledem k tomu kolik jich bylo vyrobeno, tak se jich strasne moc prodava.
Mirko
Ale jak rikam, jenom pocit, protoze vzhledem k tomu kolik jich bylo vyrobeno, tak se jich strasne moc prodava.
Mirko
- Kokesek
- auto: D2,D3,L322,P38,L405
- Kontaktovat uživatele:
v cesku jsou ty stavy takove vselijake..
v nemecku se da koupit jeste celkem dobre, nerikam levneji!!! Vetsinou kupuju pokazene, protoze tam je predpoklad ze do doby nez se pokazil porad jezdil a byl servisovan. (Oprava v DE je draha.
)...
A neopravoval to chytry cesky clovek, ale hloupy nemec (neopravujem, menime a to pouze za original)
tedy NEMEC nenapacha vetsinou zadnou skodu
zas na druhou stranu cena nahradnich dilu na P38 se mne nezda prilis vysoka
v nemecku se da koupit jeste celkem dobre, nerikam levneji!!! Vetsinou kupuju pokazene, protoze tam je predpoklad ze do doby nez se pokazil porad jezdil a byl servisovan. (Oprava v DE je draha.

A neopravoval to chytry cesky clovek, ale hloupy nemec (neopravujem, menime a to pouze za original)
tedy NEMEC nenapacha vetsinou zadnou skodu

no nevím,jestli si tady někdo pořizuje RR jen proto,že v něm jezdil 007,ten by mě osobně inspiroval k jiným vozům...co se týče náhradních dílů,řekl bych, že jsou za solidní cenu v porovnání s druhými...cena servisu či mechanika může být v každém případě jiná,to mě nepřísluší hodnotit...no a co se týče počtu prodávaných P38,nějak se mi nezdá,že by jich bylo nějak nadprůměr v prodeji v porovnání s novějšími modely RR...Mirko píše:Je to asi jenom takovej muj osobni pocit, ale mne se zda, ze ty kusy, co jsou nyni za 100-120 tak je koupi nekdo, kdo si vzdycky pral Range Rovera, protoze s tim jezdival napriklad James Bond ci britska kralovna. Po koupi zjisti, proc s tim jezdi hlavne James Bond nebo britska kralovna (protoze jim je plati bristky danovy poplatnik a opravuje Q ci dvorni mechanik) a nabizi ho, vzhledem k tomu, ze zjistil kolik vad to auto ma a kolik stoji jejich oprava a ze uz na pocatecni vymenu provoznich kapalin musel prodat nejen manzelcino Polo ale i zahradni traktor, za tech 70. Coz mne vede k myslence, ze je jedno, za kolik toho Range Rovera P38 koupis, ponevadz se jedna o stejny vuz ve stejnym stavu jen o jednoho majitele dal. V kazdem pripade nebude treba menit oleje hned po koupi.
Mirko
zdravim no ja si urcite nechci koupit RR protoze vtom nekdo zajimavej nebo dulezitej jezdil ale protoze se mi libi treba moji rodine se takovy auta nelibi a stejne ho chci
. Treba tet mam sportage a nato taky nejsou nahradni dily zrovna dvakrat levny takze stim pocitam ze to neco stoji

všechno něco stojí a jak jsem psal ceny n.d. na p38 nejsou nějak astronomické.......
máme ve firmě sportage a v mém porovnání komfortu mezi těmito vozy je samozřejmě na prvním místě RR
sportage neni spatna ale chce to zmenu mam ji 4roky tak chci neco jineho 

-
- tel.: 736615533
- auto: W211
Zdravim příznivce značky LandRover,
rád bych nabídnul námi ze Švýcarska dovezené vozítko Range Rover 4.6 HSE 70000km rv2000, tažný, serviska. Barva tmavá antracit metalíza. Vozidlo nám bylo líto tam nechat z důvodu perfektního stavu díky málo najetým kilometrům. Foto dodám. VOZÍTKO K NÁM TEPRV POPUTUJE
JE NÁM JASNÉ ŽE ZA CENY BAZAROVÉ SE TO NEPRODÁ A TAK SE PTÁM KOLIK KDO NABÍDNE
DÍKY
736615533
JARES
rád bych nabídnul námi ze Švýcarska dovezené vozítko Range Rover 4.6 HSE 70000km rv2000, tažný, serviska. Barva tmavá antracit metalíza. Vozidlo nám bylo líto tam nechat z důvodu perfektního stavu díky málo najetým kilometrům. Foto dodám. VOZÍTKO K NÁM TEPRV POPUTUJE
JE NÁM JASNÉ ŽE ZA CENY BAZAROVÉ SE TO NEPRODÁ A TAK SE PTÁM KOLIK KDO NABÍDNE
DÍKY
736615533
JARES
tak jsem byl v Praze kouknout
na jednoho krasavce auto hezky nezniceny nic nemlatilo motor vypadal ze je dobrej ale problem ze nejdou zamknout vsechni dvere pres central a ze je porad zapla ridici jednotka a to vybiji baterku .byly tam dve baterky a jeste odpojovac proudu jinak fakt pekne auto uz jsem ho chtel zaplatit ale majitel my nedokazal odpovedet za jak dlouho to nenatocim a to me odradilo potrebuju jezdit kazdy den uz jsem ho videl doma jeste tet me to mrzi .RR je fak kara 

Problém s vybíjením baterky je řešitelný tuším za necelých 7 tisíc korun a zvládne to vyměnit každý, když jsem to zvládl i já

Dobrý, já mám 2xRR - RR dse p38 r.v. 97 má 400 000 a jede jako nový na emisích technik říkal že motor má parametry jako nový. A klidně si ho hned vezmu na cestu kolem světa
Auto mě živí a nemám problém mu dát dobrý servis
-mnohem větší problém je najít někoho kdo to umí ale už za ty roky vím kdo umí a kdo je jen masírka krému
, už jsem s ním za poslední dva roky ujel 50 000 km a bez problémů parkoval jsem ho na horách 700m.n.m. http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... er/8726752" onclick="window.open(this.href);return false; To s tím druhým RR P38 r.v.99 co mám jsem ujel za dva roky 80 000 už nejáké problémy byly a větší))) ted už má najeto skoro 250 000 ale neměnil bych. Ale z toho vyplývá že novější neznamená bezproblémové
:-D pro 97 už nemám zrovna zaměstnání
a nabízel jsem ji k prodeji a borci co se ozvali byli celkem vyplašení
a čekají že budou mít fungl nové pneu a nádrž po okraj :-D a do servisu si nezajedou minimálně dva roky .....ani vyměnit brzdové destičky............. a hotovo
:-D když jsem kupoval RR tak jsem toho pojezdil taky dost a byli to dost ojebávky
nikdo tomu pořádně nerozuměl a bylo to o ho..... ale kdo hledá najde
RR je supr auto ale není pro každého
tak krásný den a kozy ven

tak krásný den a kozy ven

- tomashan
- tel.: 0948777096
- auto: RR p38, D2
no ja mam p38 2,5 dse a na par drobnosti je to dobre auto ale ma asi chorobu od narodenia ze sa stale na nieco stazuje, raz neco opravis do tyzdna sa cosi zase ukaze a popripade zase same zmyzne:D:D radost ale nemenil by som ho
- ssang
- tel.: 733149044
- auto: jen vzpomínky na LR
P 38 je auto, které si umí stále udržovat mou pozornost. Svým způsobem jsem na něm asi zvláštně závislý i přesto, že jsem měl desítky aut a mohu tedy porovnávat. Tohle auto, vždy když ho pochválím, že je perfektní se jako naschvál podělá a zas se mu musím věnovat a nejen jezdit. Prostě s ním není nuda, s jinýma autama jsem jenom jezdil a v průběhu cca najetých 200 000 km u nich měnil náplně, filtry, pneumatiky, sem tam žárovku a jinak nuda. Prostě P 38 mě zcela uchvátila
a když člověk ještě pozná co dovede mimo silnice
, tak to vidím na ještě dost dlouhodobý vztah
, pokud to zvládnu nervově
a finančně
.

Skutečně známou osobností se stáváme, když Word přestane naše příjmení podtrhávat červeně.
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;