vole so to strazil cely tyzdenmikulec píše:a to je jaký fejk?Filip píše:tak sa mi dnes podarilo 222 222,2km

Moderátor: Miky_CZ
vole so to strazil cely tyzdenmikulec píše:a to je jaký fejk?Filip píše:tak sa mi dnes podarilo 222 222,2km
165 podla gps. Mozem ta zviest ked bude dobry vietor.mikulec píše:tých 175 by sem chcel vidieť![]()
Dík za překlad, k tomu bych asi nedošel...Geo píše:kopletni plovouci podlaha na 70m2. trochu si to asi sedlo
no do prdele:-D na seriove disco sem jel 150 tachometrovych, ted pri 120 sou mi dva pruhy male:-DFilip píše:165 podla gps. Mozem ta zviest ked bude dobry vietor.mikulec píše:tých 175 by sem chcel vidieť![]()
No tak tento komentár by mal byť v "nevážne" -Mirko, sem se málem pochcal smíchy ...Mirko píše:Já myslel sedmdesátimetrový bazén v kufru, ale nízký strop, tak si musíš "čupnout".
No taky tu slovenštinu moc nedávám...
kolkaty krat?mikulec píše:a tak sa nám dnes podarilo prekročiť ďalšiu hranicu
mám k autu aj servisku, tak snát prvýFilip píše:kolkaty krat?mikulec píše:a tak sa nám dnes podarilo prekročiť ďalšiu hranicu
Ak to patrilo mne,tak to nieje ešte celkom podla mojich predstáv,ale keď bude zase trocha času,tak to skúsim ešte vylepšiťhrabe píše:Čistá práce , v jednoduchosti je krása.....
Jsou to disky BMW X5, bohužel, nebo bohudík jsou stejný jako na DIII a celkem kvalitní povrchovka.Mike III píše:prosím, co je to za disky?