... neprehanaj az tak. Nic strasne to nie je. 46m ocelove lano vazi 12kg tak to nie je adekvatne slovu "kurevsky".Acon píše: Ak toho bude o 15m viac tak ocel sa asi ani nezmestí a rozdiel vo váhe bude 2x tak kurevský.
Syntetika do navijaku.
Moderátor: Acon
Re: Syntetika do navijaku.
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
kurevské je to vtedy, keď v jednej ruke držíš ocelové a v druhej syntetiku. Vtedy je pocit aj 50kg 

Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
... samozrejme v suvislosti s obsluhou vyhody nepopieram. Vahove rozdiely v suvislosti s autom su diskutabilnejsie.
- paramount2
- tel.: 775958013
- auto: LR DI 300, 200
U syntetiky pozor v zimě na to, aby nezmrzla...mě se přetrhla, sotva se napnula...fungl nový lano...navíc v půlce...
Nejlépe naimpregnovat nějakým voskem...

- zbynek
- tel.: 724258113
- auto: DII 99
- Kontaktovat uživatele:
Tak tomu nevěřím ani náhodou.....ono totiž není syntetika jako syntetika, bývají velké kvalitativní rozdíly....a to samozřejmě i v ceně.......paramount2 píše:U syntetiky pozor v zimě na to, aby nezmrzla...mě se přetrhla, sotva se napnula...fungl nový lano...navíc v půlce...![]()
Všechno má svůj čas........
... s tym iba suhlasim. Tiez som nemal v zime problem.zbynek píše: Tak tomu nevěřím ani náhodou.....ono totiž není syntetika jako syntetika, bývají velké kvalitativní rozdíly....a to samozřejmě i v ceně.......
- paramount2
no nevím, co je na tom k neuvěření, mě se to skutečně stalo...
Kvalitiativní rozdíly určitě jsou...to že se vám to nestalo neznamená, že už se to stát nikomu nemůže....
Kvalitiativní rozdíly určitě jsou...to že se vám to nestalo neznamená, že už se to stát nikomu nemůže....

Kamarati si svojho casu kupili tri kusky syntetickeho lana cez ebay. nejake modre a 9mm. dva kusy pouzivane na LR isli doprec skoro hned. Stacilo poriadne zapadnut a bolo...tretie drzi stale. To je ale na lahuckom trojdverovom Pajere.
Druhy pokus so syntetikou boli uz kvalitne lana preverene na sutaznej scene (kupovane z Devon4x4) - Plasma 11mm a je klud...
Druhy pokus so syntetikou boli uz kvalitne lana preverene na sutaznej scene (kupovane z Devon4x4) - Plasma 11mm a je klud...
Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
- zbynek
- Kontaktovat uživatele:
Lana které znám já prostě drží v jakémkoli počasí a už několik let......Oni jsou totiž dělána do takových podmínek, které si mi suchozemci neumíme ani představit. Kvalitní lana které mi používáme do navijákú jsou totiž primárně vyráběna jako lana jachtařská. ......... Jestliže přetrhneš syntetiku, tak to znamená že to byla jen napodobenina.....a počasí s tím nemělo nic společného....
- paramount2
Ten samý druh lana navijákoval v létě na UA každej den několik hodin a drželo....v zimě nacucaný vodou a zmrzlý nevydrželo....zbynek píše:Lana které znám já prostě drží v jakémkoli počasí a už několik let......Oni jsou totiž dělána do takových podmínek, které si mi suchozemci neumíme ani představit. Kvalitní lana které mi používáme do navijákú jsou totiž primárně vyráběna jako lana jachtařská. ......... Jestliže přetrhneš syntetiku, tak to znamená že to byla jen napodobenina.....a počasí s tím nemělo nic společného....

- zbynek
- Kontaktovat uživatele:
Vždyť říkám, není syntetika jako syntetika............paramount2 píše:Ten samý druh lana navijákoval v létě na UA každej den několik hodin a drželo....v zimě nacucaný vodou a zmrzlý nevydrželo....zbynek píše:Lana které znám já prostě drží v jakémkoli počasí a už několik let......Oni jsou totiž dělána do takových podmínek, které si mi suchozemci neumíme ani představit. Kvalitní lana které mi používáme do navijákú jsou totiž primárně vyráběna jako lana jachtařská. ......... Jestliže přetrhneš syntetiku, tak to znamená že to byla jen napodobenina.....a počasí s tím nemělo nic společného....