Blbost, pokud se bavíte o zadní nápravě, tak má pravdu Mikyparamount2 píše: Ano...je to kvůli záklonu nápravy...

Zadní kardan u D1 i D2 stačí obyčejný s křížkama i na 4" lift

Moderátor: Miky_CZ
Blbost, pokud se bavíte o zadní nápravě, tak má pravdu Mikyparamount2 píše: Ano...je to kvůli záklonu nápravy...
Běžné zadní korekční ramena z QT, nebo z Paddocku jsou +- mm stejně dlouhé, jen jsou ohlé, kvůli tomu silentbloku na rámu.Miky_CZ píše:paramount2 píše: i kdyz asi pravda pokud jsou delsi a to vecko nahore zustane stejne dlouhe tak se mozna ta naprava pootoci
a byla origo nebo nejaka nahrada? jinak tatikovi na renaultu odesla hardyna po roce, protoze prvni docela neznatelne vibroval kardan, ted uz vibruje dost, protoze ta hardy uz je uplne na srackydiscork píše:ale kde je chyba ze mi takto rozbilo hardynu? bola menena asi 1/2 rok a nevydrzala.
Já jsem jí roztrhal v rumunsku o nějaký kámen a to ta tvoje je ještě pěknádiscork píše:ale kde je chyba ze mi takto rozbilo hardynu? bola menena asi 1/2 rok a nevydrzala.
zacnes citit vybracie pri rozbiehani,alebo do kopca.Benjamin píše:Teda koukám, že bych měl radši před Rumunskem taky jednu pořídit, ani nevím, jak ta moje vypadá. Projevuje se to hodně při jízdě nebo to najednou lupne a je hotovo?
Lepší mít i dvě jel jsem na poloroztrhané domu.Benjamin píše:Teda koukám, že bych měl radši před Rumunskem taky jednu pořídit, ani nevím, jak ta moje vypadá. Projevuje se to hodně při jízdě nebo to najednou lupne a je hotovo?
napriklad tento link http://www.offroad4x4shop.cz/detail/dis ... dni-kardan" onclick="window.open(this.href);return false;kubas píše:na kolik zhruba vyjdou na disco 300tdi kardany s križema diky
ked nechces kupit origo, riesil by som to cez ebaykubas píše:na kolik zhruba vyjdou na disco 300tdi kardany s križema diky