*** Pojezdeni, pokecani - jen tak - Stredni cechy,Praha ***
Moderátor: Miky_CZ
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Re: *** Pojezdeni, pokecani - jen tak - Stredni cechy,Praha
Tak akcička dobrá, doufám, že budou co nevidět nějaké obrázky 

Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
- klabus
- tel.: 774106760
- auto: LR Discovery
Tak hlásím příjezd domů v celku....poježdění celkem dobrý,jen škoda těch ztrát....nevíte někdo jak dojel Venca?? 

Naposledy upravil(a) klabus dne 04 dub 2011 08:39, celkem upraveno 1 x.
DISCO 300TDi
K.O. TEAM
K.O. TEAM
Tak akce byla zajímavá. Vyprošťování jednoznačně přebilo aktivní pohyb. Nejvíc toho obětova Milan - fakt klobouk dolů za nasazení. Prostě tahat Nissana bylo hodně drahé.
Venca nakonec nedojel - diferenciál to neustál. Auto stojí někde u Řitky.
Já a Milan jsme jeli bez dobíjení a oběma to kleklo na tom nejlepším místě - Strakonická v neděli odpoledne. Fakt zážitek, nechtěl bych tam zůstat sám. Takže mě Roman potupně dotáhl na laně. Pod autem je louže oleje a ložisko se poroučí...
Ale dobrá akce to byla.
Chorcheho jsem tam moc neviděl, takže ho zítra navštívím v dílně
PS: fotky sem hodím zítra
Já a Milan jsme jeli bez dobíjení a oběma to kleklo na tom nejlepším místě - Strakonická v neděli odpoledne. Fakt zážitek, nechtěl bych tam zůstat sám. Takže mě Roman potupně dotáhl na laně. Pod autem je louže oleje a ložisko se poroučí...
Ale dobrá akce to byla.

No jestli si nekdo dneska vybral smulu , tak to byl doopravdy Milan .O tom asi zadna. V ramci toho , ze snad zapadl asi jednou ma skody nejvetsi .Carlos píše:Tak akce byla zajímavá. Vyprošťování jednoznačně přebilo aktivní pohyb. Nejvíc toho obětova Milan - fakt klobouk dolů za nasazení. Prostě tahat Nissana bylo hodně drahé.
Ale dobrá akce to byla.
tak par foto
- Přílohy
-
- IMG_3855.JPG (139.91 KiB) Zobrazeno 3639 x
-
- IMG_3875.jpg (83.71 KiB) Zobrazeno 3639 x
-
- IMG_3878.jpg (67.88 KiB) Zobrazeno 3639 x
-
- IMG_3881.JPG (123.71 KiB) Zobrazeno 3639 x
-
- IMG_3882.JPG (155.18 KiB) Zobrazeno 3639 x
.....
- Přílohy
-
- IMG_3884.JPG (107.84 KiB) Zobrazeno 3638 x
-
- IMG_3887.JPG (130.72 KiB) Zobrazeno 3638 x
-
- IMG_3888.JPG (149.13 KiB) Zobrazeno 3638 x
-
- IMG_3889.JPG (130.71 KiB) Zobrazeno 3638 x
-
- IMG_3891.jpg (81.09 KiB) Zobrazeno 3638 x
- klabus
Tak sem to zakřiknul,že sem přijel bez újmy na zdraví,akorát je 5:00 a já se vracím od Lovosic na ruční brzdu,idiot se leknul kočky zaflekoval to a já taky,abych ho nesestřelil ze silnice,u levého zadního kola vylítala brzdovka...snad dojedu v bezpečí domů

DISCO 300TDi
K.O. TEAM
K.O. TEAM
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
to se mi taky jednou stalo, kurevsky neprijemna situace, pro jistotu jsem uz vymenil brzdove hadiceklabus píše:Tak sem to zakřiknul,že sem přijel bez újmy na zdraví,akorát je 5:00 a já se vracím od Lovosic na ruční brzdu,idiot se leknul kočky zaflekoval to a já taky,abych ho nesestřelil ze silnice,u levého zadního kola vylítala brzdovka...snad dojedu v bezpečí domů![]()
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
RRC 3,9 V8: závodní speciál
- klabus
Miky_CZ píše:to se mi taky jednou stalo, kurevsky neprijemna situace, pro jistotu jsem uz vymenil brzdove hadiceklabus píše:Tak sem to zakřiknul,že sem přijel bez újmy na zdraví,akorát je 5:00 a já se vracím od Lovosic na ruční brzdu,idiot se leknul kočky zaflekoval to a já taky,abych ho nesestřelil ze silnice,u levého zadního kola vylítala brzdovka...snad dojedu v bezpečí domů![]()
uz sem doma a s nakym odvozem jedu ke slamakovi pro brzdic...hadice dam taky..este ze ten nakladak zrychlil po troubeni

DISCO 300TDi
K.O. TEAM
K.O. TEAM
jo tak koukam, ze bilance opravdu neslavna.. nicmene jezdeni bylo pekny, pocasi super, nacvik vyprostovani na vsechny zpusoby probehl take v mnozstvi vetsim nez malem, no povedena akce. A samozrejme dik Milanovi a Romanovi, ze obetovali sva vozidla a svoji techniku k zachrane skoro vsech ostatnich, snad jim to nekdy budem moct vratit.. Jo a mimochodem k memu prekvapeni mi zatim Disco nic divnyho nedela, krome nefunkcniho pravyho blinkru, tak to snad vydrzi.. 

Tomáš
- Bigi
- tel.: 724646635
- auto: Defík, D 1
tak už zase jezdí 

- Přílohy
-
- IMGP2173.JPG
- (150.3 KiB) Staženo 266 x
-
- IMGP2175.JPG
- (137.08 KiB) Staženo 266 x
-
- IMGP2187.JPG
- (114.75 KiB) Staženo 266 x
je to sice dál, zato horší cesta 

Bigi pekny to mas.. zari novotou, rekl bych 

Tomáš
No, pěkné, můžeš se znovu dát do ničení 
Já určitě budu mít taky spoustu nových nablýskaných dílů

- Bigi
Carlos píše:No, pěkné, můžeš se znovu dát do ničení
klucí díky

a co jste to tam vyváděli?? kde je nějaké videjko? proč to tentokrát tak trvá

No ja mam pocit, ze nikdo asi netocil, nevim jak Carlos, jestli to jeho fotak umi.. Akce byla tentokrat dost narocna na vyprostovaci techniku, bylo hodne blativych a hlubokych prujezdu, uvizli postupne vpodstate vsichni, u nekoho stacila kurta, nekdo musel pres navijak, u nekoho to byla srada, nekdo (Patrol) byl docela orisek. Navic kvuli nekvalitnimu vybaveni majitele a diky tomu, ze nemel vepredu zadny pevny vazaci body, tak se nekolikrat kurta utrhla. Coz dokumentuji fotky rozbiteho okna u Defika a hlavne ten prorazenej zadni naraznik.. to byl teda aspon pro me sok, prdla kurta a letici sekly prorazily ten plech.. kdyby tam nekdo stal, tak je mrtvej.. spolujezdkyne se docela vybahnila nez se ji podarilo kurty nekde uvazat pod naraznikem, stejne je nakonec tahal Roman na navijaku.. Rozhodne se ukazalo ze i kousek od Prahy se bez poradnyho vybaveni proste neobejdes..
Tomáš
- Bigi
Bebop píše:No ja mam pocit, ze nikdo asi netocil, nevim jak Carlos, jestli to jeho fotak umi.. Akce byla tentokrat dost narocna na vyprostovaci techniku, bylo hodne blativych a hlubokych prujezdu, uvizli postupne vpodstate vsichni, u nekoho stacila kurta, nekdo musel pres navijak, u nekoho to byla srada, nekdo (Patrol) byl docela orisek. Navic kvuli nekvalitnimu vybaveni majitele a diky tomu, ze nemel vepredu zadny pevny vazaci body, tak se nekolikrat kurta utrhla. Coz dokumentuji fotky rozbiteho okna u Defika a hlavne ten prorazenej zadni naraznik.. to byl teda aspon pro me sok, prdla kurta a letici sekly prorazily ten plech.. kdyby tam nekdo stal, tak je mrtvej.. spolujezdkyne se docela vybahnila nez se ji podarilo kurty nekde uvazat pod naraznikem, stejne je nakonec tahal Roman na navijaku.. Rozhodne se ukazalo ze i kousek od Prahy se bez poradnyho vybaveni proste neobejdes..
já tam chci jet

- klabus
Kája funkční brzdic nemel...takze zatim zkusim sadu gumicek...vypada to ze vylitaly gumicky.Jinak od rana vymejvam a jeste asi chvili budu..i ten vnitrek by to chtelo vzit wapkou.Nemate jeste nekdo tip proc se mi nechce otevrit kapota...ve dvou ji tak po 10 min otevreme...vse chodi...je to prolity WDckem atd a stejne to nechodi.. 

DISCO 300TDi
K.O. TEAM
K.O. TEAM
ze by zkrivena?? po nejakym narazu.. ??
Tomáš
- klabus
to ne....trn je rovnej...a vcera sem ji normalne otevrel kdyz sem vyndaval filtr a daval sem hadr na dojezd...mam z toho hlavu vedle jak na me dela
do toho jeste vymyslim zaslepku ze stary hadice abych zaslepil trubku po brzdici a jel na sluzebni cestu na tri trmeny...

do toho jeste vymyslim zaslepku ze stary hadice abych zaslepil trubku po brzdici a jel na sluzebni cestu na tri trmeny...

DISCO 300TDi
K.O. TEAM
K.O. TEAM
já tam chci jet
!!![/quote]
pojedem, neboj já tam teď taky nebyl

pojedem, neboj já tam teď taky nebyl