netvrdim, ze se do toho skutecne pustim. ale uvazuju nad tim.
Moderátor: Acon
To ja len nahlas uvažujem. Mne je tento typ na prd. Ja ocením stan na viacdňové bivakovanie pre 2osoby + 1malý svišť. Ideál je ten plátenný čo pokračuje predsieňou a zakrýva zadnú časť auta.Stavros píše:si to radsi nekde kup, tady nekdo prodava stan za 25 tis. vlastne novej, takze neni co resit. Ja stresni stan mam a ze bych byl z nej nejak odvazanej, to teda nejsem.
V Přešticích sem to na Defíku viděl právě otočené do zadu a nahoru do stanu se lezlo z té předsíňky,bo co to jeAcon píše:Na viac dňové bivakovanie sa mi pozdáva toto lepšie. Len to otočiť aby bol kufor s kuchyňou krytý.
good joke!Acon píše:som sa sekol. 2min. Núdzové rozloženie za dažďa trvá cca 15s.
Sorry ale to boli totálne nemehlá. Videl som to na vlastné oči a ak niekto kvôli tomu lezie na strechu, tak je to typ človeka, čo si na výmenu žiarovky volá elektrikára. Je to pre jedného človeka otázka minúty ak chce len prespať a cca 5min ak to chce komplet rozbaliť pre viacdňové bivakovanie. Ale uznám, že na účel expe kedy sa to rozkladá denne je to hovadina.visby píše:..
5-10minut s tym, ze jeden musi byt na streche auta...
edit: este dodam, maggiolinu otrasies a vacsina vody je prec...
videl si ako to balili? zjavne nie! minimalne musi byt jeden na strechce aby to zakryl!Acon píše:Sorry ale to boli totálne nemehlá. Videl som to na vlastné oči a ak niekto kvôli tomu lezie na strechu, tak je to typ človeka, čo si na výmenu žiarovky volá elektrikára. Je to pre jedného človeka otázka minúty ak chce len prespať a cca 5min ak to chce komplet rozbaliť pre viacdňové bivakovanie. Ale uznám, že na účel expe kedy sa to rozkladá denne je to hovadina.
S tou vodou je to podobné. Oba sú z rovnakého materiálu. Rozdiel je len v streche.