par dotazu na Alarm, Central a dalku..

D, TD, TDI, TD5
Odpovědět
Zpráva
Autor
bRAd

par dotazu na Alarm, Central a dalku..

#1 Příspěvek od bRAd » 06 dub 2011 01:34

zdravim hosi,

resim do myho defa 90 (98) central..
ale nevim esli do origo alarmu pridat rele na ovladani zamku nebo orig uplne vykuchat a nahradit centralem s jednoduchym alarmem..

u origo mam problem s tim ze dalkovy reaguje tak do 1m od auta coz je pro me malo (baterie v ovladaci vymeneny)
na jakou vzdalenost to reaguje vam ?
dale se mi zda ze mi nefungujou interierovy cidla, protoze sem na benzince f aute zamkl psa a nic se nestalo a to pobihal zepredu dozadu. (ze mam cidla sem nahodou objevil na sloupku u spolujezdce - az po roce..) nevim esli se da nejak vypnout ochrana interieru ci je problem v kabelech..
dale problem ze mam jen jedo dalkovy, koupil sem i 2 novy ale nevim jak je naucit.. zna nekdo postup s tim aniz by musel do servisu ? sbb key programmer mi s defem nefunguje, napise mi unit not found..

kdybych menil za jinej central+alarm tak bych chtel aby to bylo v jednom (nechci mit 2 jednotky) a tam je problem ze central kterej ma alarm je ten alarm vetsinou jednoduchej bez moznosti interier cidel.. a dalkovy k takovejm alarmum sou vetsinou hrozny, cudliky se samy mackaj v kapse apod.. jinac v tomto pripade bych vykuchal orig lr alarm, a asi bych musil provest i upravu cerpadla..

takze dilema.. :-D

jeste se optam na ovladani vetraku (prava strana od volantu) reaguje az na posledni 2 polohy dole, ty vejs vubec nic.. a taky de dost ztezka, kolikrat mi prijde ze tu packu musim ohnout.. nevite co s tim ?

dik bRAd
Def 90 300tdi

DEFIKPV
tel.: 774815245
auto: jasný že Defík
Kontaktovat uživatele:

Re: par dotazu na Alarm, Central a dalku..

#2 Příspěvek od DEFIKPV » 06 dub 2011 10:56

já jsem vypnul originál alarm a imobilizer... řešil jsme též centrální zamykání - vyřešil jsem to MagicCar bo jak se to píše a univerzální centrální zamykání jsem si domontoval... MagicCar umí Imobilizer i alarm a dosah, OBROVSKEJ ve městech tak 100-300m a ve volné přírodě píšou až 3Km takže KRÁSA..... a ještě to funguje jako PAGER k autu - člověk ví co se děje (když se něco děje). Další výhodou je i dálkový start a další několik ovládání se tam dá nastavit... je to sice dražší ale SPOKOJENOST NEJVĚTŠÍ

PS: ta páčka na větrák je standardně pitomá - jen dvě spodní pozice jsou ovládání větráku a celý zbytek nahoru je klapka na uzavření přívodu vzduchu do kabiny (stejně tama profukuje různými škvírami)
již prodaný do města Aš :-( - LR Defender TD5 110 r.v. 2000 jako pracovní auto :)(menší opravy, stále to jde :) )

bRAd

#3 Příspěvek od bRAd » 07 dub 2011 00:48

DEFIKPV: takze mas tam ted jednu jednotku MagicCar nebo este k tomu dalsi externi na ovladani centralu ? ja dybych to menil tak bych rad aby to bylo v jedny,..
s tim vetrakem me to teda prekvapilo, myslil sem ze je neco v neporadku :-) akorat me to jde dost ztuha ovladat..
a diky za odpoved :-)

ostatni: jak daleko vam reaguje orig dalkovy ? popr zkousel to nekdo "vytunit" aby to slo na vetsi vzdalenost ?
Def 90 300tdi

DEFIKPV
tel.: 774815245
auto: jasný že Defík
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od DEFIKPV » 07 dub 2011 05:59

Řídící jednotku nepotřebuješ... My jsme sice k tomu našemu centralu dostaly, ale nevíme čím to bylo, ald po čase se spálila.... Reklamovaly jsme ji 3x a pak jsme tam daly pbičejný relátka.... Jestli se nepletu tak 3relátka a funguje nám to. Akorát musíme ještě dodělat zamykání a odemykání z vnitřku, protože takhle s těmi relátky, je jeden drát (vůči zemi) jako odemknutí a druhý na zamknutí, měly to tak starší auta kolébkový spínače na zamykání.... Ale my chcem jen jedno tlačítko, takže se chystáme si udělat klopný obvod.
MagicCar ovládá v pohodě všechno, tam se dá nastavit, skoro jakýkoliv druh zamykání a startu, umí to startovat i auta s automatickou převodovkou... Tam je to dokonce lepší...

Akorát nám občas řídící jednotka blbnula... A zjistily jsme že to je tím, že MagicCar nesmí být připojen na stejném drátu, jako jsou ostatní spínače dveří. My jsme to vyřesíly malým relátkem a teď to auto startuje BEZVADNĚ. Defík totiž dává nějaké slabé impulsy do těchto spínačů a to se nelíbylo MagicCaru :)))

Toť asi vše :))
PS: dobré ráno
již prodaný do města Aš :-( - LR Defender TD5 110 r.v. 2000 jako pracovní auto :)(menší opravy, stále to jde :) )

Odpovědět