Přidělání předního rámu
Moderátor: Safraporte
- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:
Re: Přidělání předního rámu
no jak ted pod tím lezu a koukám a opravuju tak pevnostní prhy by měli jít bez potíží udělat a ten rám pokud máš ještě rozděláno tak by jsem opravdu bral ale asi to chce ohýbačku takže já to neudělám a svařované bude vždy vidět 

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
sevas chlapi .. nasiel som tuto temu tak nezakladam novu ale opytam sa v tejto ..
zohnal som bocne naslapy na freeho ale ako som ich skusal tak diery mi pasuju ale nemam tam ziaden zavit ani styft kam by som ich nasruboval ... riesil niekto podobny problem ??? jedine co ma napadlo je do tych dier navarit styft .. drzi to na 4 srubach ale tie co su na vnutornej strane prahu tam nemam ani dieru ...
dik za kazdu radu ...
zohnal som bocne naslapy na freeho ale ako som ich skusal tak diery mi pasuju ale nemam tam ziaden zavit ani styft kam by som ich nasruboval ... riesil niekto podobny problem ??? jedine co ma napadlo je do tych dier navarit styft .. drzi to na 4 srubach ale tie co su na vnutornej strane prahu tam nemam ani dieru ...
dik za kazdu radu ...

Discovery3 2,7 TDV6 HSE, automat,
no do tej diery z vonku som skusal tlacit srobovak a nic sa mi nepodarilo prepichnut ... este to zajtra ceknem z vnutra pod kobercom ci tam nieco take je ...
a este by ma zaujimalo ako tam dostanem tie sroby co idu na vnutornu stranu prahu ... s tym nemas skusenost ???
a este by ma zaujimalo ako tam dostanem tie sroby co idu na vnutornu stranu prahu ... s tym nemas skusenost ???
Som ich pár už montoval.... pod kobercom nenajdeš nič! je to odspodu afta v tom profile. je na to taký prípravok do ktorého uchytíš ten šrób a strčíš odspodu do tej diery. nie je to jednoduché-tie diery sú daleko od tých dier držákov rámu. nehladaj to blízko a nedostaneš sa tam rukou ani žiadnym obyčajným klúčom....
Poradím ti že, dá sa to urobiť aj tak že si ten šrób uchytíš na drôt a tak ho tam nasuneš a od spodu dotiahneš-samozaistovacie šróby a pevne dotáhnut.
Poradím ti že, dá sa to urobiť aj tak že si ten šrób uchytíš na drôt a tak ho tam nasuneš a od spodu dotiahneš-samozaistovacie šróby a pevne dotáhnut.
Discovery3 2,7 TDV6 HSE, automat,
tak dobre som videl tie dve diery .... tou 10tkou to pojde dnu a trapit sa kym trafim v tom profile tu 8cku ... diky to si mi velmi pomohol ... ked si uz ich paru montoval tak ako tie druhe sroby uchitim do toho prahu ???
este raz diky
este raz diky
to STANDOX - taky jsem řešil uchycení nášlapů free r.v.99 díry jsou už předvrtaný a přelepený páskou, do otvorů se vkládají nýtovací matice ( koupíš v obchodě ) a do nich se přišroubujou nášlapy ( já to taky nevěděl až tady na foru je vlákno kde je info i fota ) jinak tam nic nedostaneš to by jsi musel být chirurg
a do prahů už vůbec není šance
nevím jak se sem dává odkaz ale je to na OBECNÉ A TECHNICKÉ RADY A DOTAZY - SVÁŘENÍ CO a to si pročti ( já je tam chtěl přivařit Cočkem
jarmik

nevím jak se sem dává odkaz ale je to na OBECNÉ A TECHNICKÉ RADY A DOTAZY - SVÁŘENÍ CO a to si pročti ( já je tam chtěl přivařit Cočkem

jarmik
jarmik diky moc velmi si mi tvojou radou pomohol
ja som to chcel tiez navarat co2jkou
ale tie nitovacie matice su super vec ...
este raz diky ...
a dam kusok od temy ale zišiel by sa tu chat

ja som to chcel tiez navarat co2jkou

este raz diky ...
a dam kusok od temy ale zišiel by sa tu chat

- Wisky
- tel.: 0915 236 273
- auto: Freelander Td4
Ja som tam ram namontoval behom 45 min do dvoch dier so závitvmi 

- Přílohy
-
- IMAG0076.jpg (21.61 KiB) Zobrazeno 2970 x
Land Rover Discovery Sport 132 kW, 9 AT
Hippo , Freelander Td4 , 2002 , 225/65 R 17, LED , Xenon , Garmin
Volvo XC60 2,4 D A/T
EX-Mitsubishi Outlander
EX- Mercedes Benz C-classe
EX - Suzuki Grand Vitara
Hippo , Freelander Td4 , 2002 , 225/65 R 17, LED , Xenon , Garmin
Volvo XC60 2,4 D A/T
EX-Mitsubishi Outlander
EX- Mercedes Benz C-classe
EX - Suzuki Grand Vitara
to STANDOX jak ti to jde ??? ještě pár fotek těch nalisovaných pouzder
- Přílohy
-
- hotovo.jpg
- (152.41 KiB) Staženo 234 x
-
- nosník.jpg
- (127.83 KiB) Staženo 234 x
-
- práh.jpg
- (107.76 KiB) Staženo 234 x
- tagr
- Kontaktovat uživatele:
nop jo ,ale co to vydrží

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
to TAGR - určitě ne jak pevnosťáky a určitě by to v terénu při lehkým opření odpadlo ale nato se tam dávají jiný
ale je to originál uchycení pro free - hlavně to musí držet v prahu a na rám to tlačí jako páka, zatím OK už jsem sehnal i těžšího než jsem já (83kg ) aby se zhoupnul (96kg ) a OK

- tagr
- Kontaktovat uživatele:

to JARMIK ...
tak teraz moc nemam cas na to aby som to poriesil na komplet ale tak dufam ze do konca mesiaca sa k tomu dostanem ... treba mi este vymenit semering na klukovke pri spojke tak ked budem mat freeho na kanale tak tam tie matice hned osadim ...
tak teraz moc nemam cas na to aby som to poriesil na komplet ale tak dufam ze do konca mesiaca sa k tomu dostanem ... treba mi este vymenit semering na klukovke pri spojke tak ked budem mat freeho na kanale tak tam tie matice hned osadim ...