Dodatocna vybava
Moderátor: Safraporte
Re: Dodatocna vybava
Ešte stále si nám neprezradil to vyhrievanie... zima síce už skončila , ale aj cez budúcu nám bude chladno na prdele. Tak nebuď tajnostkár a odhaľ to tajomstvo. 

Freelander 2.0 Di, 2" lift a 30" Yokohama Geolandar A/T-S

Snažím se žít tak,aby na mém pohřbu ještě i farář říkal:"Změřte mu tep,on si z nás určitě dělá prdel!"@"Průjem a Alzheimer je velmi nepříjemná kombinace. Utíkáš, a nevíš kam...."
jj daj nejake foto k tym sedackam.ja som tam ziadne kable nenasiel.podla mna to tam nemam. 

No foto sem možem dat ale neni čo fotit... Káble som tam nemal ani ja žiadne- rovnaké káble sa tam dávali možno až od roku 2004 a hore... Ale čo potrebujete?? jaké káble? Treba vám potiahnut iba 2 káble -a to
+12V od poistky a Kostra-
a ešte jeden káblik ide na osvetlenie vypínača ked zapnete svetlá- ten sa natahuje z centrálneho zvezku od ostatných vypínačov..
a dalšie dva dráty idú z vypínača do sedačky tak isto iba +12V a kostra a hrejete !!
čo potrebujete...
1 rozbitý Freelander na vykuchanie asi tak r.v.2006 ktorý má pekné kožené sedadlá z výhrevom......
dalej k tým sedačkám potrebujete- vypínače, ale nezabudnite to brať aj s konektormi!! potom sa to tažko napája...
a ku konektorom už len natiahnete nové káble čo som popísal hore...
ak by niekto chcel schému kludne pošlem na mail.....
+12V od poistky a Kostra-
a ešte jeden káblik ide na osvetlenie vypínača ked zapnete svetlá- ten sa natahuje z centrálneho zvezku od ostatných vypínačov..
a dalšie dva dráty idú z vypínača do sedačky tak isto iba +12V a kostra a hrejete !!

1 rozbitý Freelander na vykuchanie asi tak r.v.2006 ktorý má pekné kožené sedadlá z výhrevom......
dalej k tým sedačkám potrebujete- vypínače, ale nezabudnite to brať aj s konektormi!! potom sa to tažko napája...
a ku konektorom už len natiahnete nové káble čo som popísal hore...

ak by niekto chcel schému kludne pošlem na mail.....
- Přílohy
-
- sed (3).jpg (123.27 KiB) Zobrazeno 2064 x
Discovery3 2,7 TDV6 HSE, automat,
hm,ja som to pochopil ze vo free su vyhrievane sedacky,len nie su zzapojene.pokial su tam nie vyhrevne telesa,tak je to na prd.ja som si to robil do multiply,ale objednal som si vyhrievacie deky,myslim ze to bolo z nejakej toyoty,odcalunil som sedacku,osadil ich tam a zapojil.