Nechodí sem Tvoje žena? Aby jsi nedostal doma vyhubováno...

Moderátor: Miky_CZ
Nechodí sem Tvoje žena? Aby jsi nedostal doma vyhubováno...Rover píše:[quote="Gobey"...a za volantem krásná černovlasá řidička. Copak to bylo za krásnou LR pacientku? Ještě jednou zdravím a posílám
Jejda, hezky si mně načapal..., to se omlouvám, ale fakt jsem si nikoho ve Volvu nevšiml..., já se do aut ani moc nekoukám, oni se většinou na mně tak divně (jako na exota) dívaj...Tomas K (tkala) píše:Odchyt...Oni Ti Lanďáci ty spolujezdce ve volvu nezdravěj...
Tom
si jel kousek za mnou....Michal M. píše:Zdravím Rudu K, potkal jsem tě v pátek před Valmezem
Rover píše:
Jejda, hezky si mně načapal..., to se omlouvám, ale fakt jsem si nikoho ve Volvu nevšiml..., já se do aut ani moc nekoukám, oni se většinou na mně tak divně (jako na exota) dívaj...To je D5 před Prahou?
to byl Tatar.. a Tatarka a Tatarčičky.. :-Dssang píše:V sobotu jsem narazil na zaparkovaného DEFA s ústeckou značkou a samolepkou fora mezi ZOO a Botanickou zahradou v Praze Troji. Tímto zdravím.
Já jsem ale teď tajnej, protože nejezdím Defenderem, ale Peugeotem BoxeremJindra píše:si jel kousek za mnou....Michal M. píše:Zdravím Rudu K, potkal jsem tě v pátek před Valmezem