Parkování na ulici
- klabus
- tel.: 774106760
- auto: LR Discovery
Re: Parkování na ulici
Zkusenosti mam tak nak normalni...auto mi vykradli a ocesali v klidne lokalite...sice ne LR nic mene LR parkuju na zahrade a mam klid.Ale kdyz mi poslal rover nalepky tak sem nechal auto cca dve hodky v noci pred barakem a hned mi nakej smejd dloubal nalepku z predniho okna az ji roztrhnul...obcas nekde stojima ale tak aby na to bylo videt a nebo tam kde bydlej duchodci co maj hov** na praci a porad koukaj z okna a smirujou...
zalezi kde budes parkovat...zizkov,karlin,pankrac a podobne inkriminovane lokality...
zalezi kde budes parkovat...zizkov,karlin,pankrac a podobne inkriminovane lokality...
DISCO 300TDi
K.O. TEAM
K.O. TEAM
Petřiny jsou klidná čtvrť jo?
...Já jsem žil dlouho v Liboci....tak zdravim krajana 

- klabus
já bydlím na červeňáku..:-D a před tím 2 roky na Petřinách...
DISCO 300TDi
K.O. TEAM
K.O. TEAM
- WOYTA
- tel.: +420 606 854 519
- auto: Discovery ll td5
Zkušenost z Vokovic parkováni před domem přes 10 let DII a RR L322 Vogue a žádnej problém.
Co na " Růžek " chodíš? Prej je zase předělanejWOYTA píše:Zkušenost z Vokovic parkováni před domem přes 10 let DII a RR L322 Vogue a žádnej problém.
........a už mlčim, to sem přece vůbec nepatří

- klabus
WOYTA píše:Zkušenost z Vokovic parkováni před domem přes 10 let DII a RR L322 Vogue a žádnej problém.
Kde si bydlel ve Vokovicích???ja sem na Kladenský...
Růžek se přestavuje....teď zbourali celou zahrádku a dělaj novou...
DISCO 300TDi
K.O. TEAM
K.O. TEAM
Chlapi, není nás nějak moc na jednom místě?klabus píše:WOYTA píše:Zkušenost z Vokovic parkováni před domem přes 10 let DII a RR L322 Vogue a žádnej problém.
Kde si bydlel ve Vokovicích???ja sem na Kladenský...
Růžek se přestavuje....teď zbourali celou zahrádku a dělaj novou...

Zatím beze škod, je to klidná ulice. Nicméně někdo si někde neodpustil zkoušku laku klíčema- takže to, co jsem neproškrábl v terénu, to ten někdo svedl na zadních dveřích až na tmel....

- klabus
hlavně,že na tebe minulí týden v Liboci blikám když parkuješ a ty nic:-D:-D
Ještě Rosomák je z našich krajů.....
DISCO 300TDi
K.O. TEAM
K.O. TEAM
klabus píše:hlavně,že na tebe minulí týden v Liboci blikám když parkuješ a ty nic:-D:-D
Ja jsem zahlidl diskosku podobnou te tve v ulici Navigatoru, ale nestacil jsem zareagovat
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
ja jsem z opacneho konce republiky ale
ostrava - centrum, rada zaparkovanych aut, mezi 2-4 odpoledne vypaceny zamek, co jsem se dival tak asi jako jedine auto z te rady
ostrava - poruba, objete klicem
no a nejlepsi na konec, 26.12.2010 mezi 9 a 11 dopoledne, ve dvore u baraku (mezi dvema baraky, kde jsou okna), pod pergolou, v male vesnicce u ostravy a opet vypaceny zamek a auto kompletne vybilene
ostrava - centrum, rada zaparkovanych aut, mezi 2-4 odpoledne vypaceny zamek, co jsem se dival tak asi jako jedine auto z te rady
ostrava - poruba, objete klicem
no a nejlepsi na konec, 26.12.2010 mezi 9 a 11 dopoledne, ve dvore u baraku (mezi dvema baraky, kde jsou okna), pod pergolou, v male vesnicce u ostravy a opet vypaceny zamek a auto kompletne vybilene
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
RRC 3,9 V8: závodní speciál
vak71 píše:...na malé vísce, kde se každý asi zná s každým, to zůstává rozum stát.
On tě nevykrade soused

Land Rover Discovery 2 Td5
- klabus
Carlos píše:klabus píše:hlavně,že na tebe minulí týden v Liboci blikám když parkuješ a ty nic:-D:-D
Ja jsem zahlidl diskosku podobnou te tve v ulici Navigatoru, ale nestacil jsem zareagovat
tak to sem byl presne ja

hlavne ze je nas v okoli tolik ale na pivo nezajdem...
DISCO 300TDi
K.O. TEAM
K.O. TEAM
- klabus
vak71 píše:Tak to, že se nepěkné věci dějí ve velkých městech a městech obecně, bych pochopil, ale na malé vísce, kde se každý asi zná s každým, to zůstává rozum stát.
Bydlel sem v Šumberově...ulice je u lesa,ale krom jednoho noveho auto na prevozkách co ukradli,stejne to muselo byt pripravene,o nicem nevim ze by se tam tam stalo,je tam dostatek duchodcu co hlidaj,v podstate polovina petrin co ja vim byla stavena pro zamestnance CSA a taky temer polivina jich tam porad bydli a sou v duchodovem veku.Chce to koukat kdy tam budou spoluobcane uklizet ulice a pak si davat bacha,Cervenak je hprsi jak se pristehovali par ulic od nas...porad se tam neco deje...naposledy mi ukradli 2 dny stare merreli ze zaprazi....ve vetsim rodinnem domku...
DISCO 300TDi
K.O. TEAM
K.O. TEAM
ad hlavne ze je nas v okoli tolik ale na pivo nezajdem...
Ale to vůbec není špatný nápad
Ale to vůbec není špatný nápad

A pak můžem jezdit vožralý
v LR po Liboci.......přes šárku...do Hvězdy... 

- WOYTA
- tel.: +420 606 854 519
- auto: Discovery ll td5
No je pravda, že auta to na ulici přestála v pohodě, ale baráky byly vybílený některý už dvakrát.
Jo a je to V Předním Veleslavíně..... na konci Na Dlouhém láně
To pivko není špatnej nápad.......
V Africký jsem párkrát viděl parkovat nastrojenou zelenou 90tku
Jo a je to V Předním Veleslavíně..... na konci Na Dlouhém láně
To pivko není špatnej nápad.......

V Africký jsem párkrát viděl parkovat nastrojenou zelenou 90tku

Taky už jsem na to myslelSpoora píše:A pak můžem jezdit vožralý![]()

Jednou by jsme to určitě projet stihli !

- klabus
ja uz sem premyslel na sarkou teda....za Nebusicema to kousek jde po ceste...zakaz tam neni ale je to na prd...a okoli taky...to radsi vyrazim do Bele nebo tak....ale hvezda by me lakala...tam by to bylo pekne na trialek:-D:-D
DISCO 300TDi
K.O. TEAM
K.O. TEAM
Joo to by byla pr.el....Carlos píše:Taky už jsem na to myslelSpoora píše:A pak můžem jezdit vožralý![]()
Jednou by jsme to určitě projet stihli !

- klabus
vak71 píše:Tak už "parkuju"![]()
Někdo tady navrhoval, že bychom se my z Prahy 6 a okolí mohli sejít na. Platí to?
platí....čekám až se vrátí carlos s romanem z norska z ryb...pak musime zajit...
DISCO 300TDi
K.O. TEAM
K.O. TEAM