Ahoj lidi,
nemate nekdo navod jak na to? Potrebuji rozhodit predni napravu a nemuzu se tam poradne dostat na srouby, ktere kryje klobouk tech volnobezek.
Diky.
SIII - volnobezky Fairey - jak rozdelat?
Moderátor: Rover
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Re: SIII - volnobezky Fairey - jak rozdelat?
Dovolil jsem si použít odpověď Krytena na stejný Cyrilův dotaz
Na pozici č.7 je vidět zajišťovací plastový pásek s očkem na konci,který je zajištěný tím šroubkem.
Po vyšroubování šroubku je potřeba očko novým nezlomeným šroubovákem podebrat a celý pásek vytáhnout ven.Pak půjde klobouk dolů.
Na pozici č.7 je vidět zajišťovací plastový pásek s očkem na konci,který je zajištěný tím šroubkem.
Po vyšroubování šroubku je potřeba očko novým nezlomeným šroubovákem podebrat a celý pásek vytáhnout ven.Pak půjde klobouk dolů.
- Přílohy
-
- volnobezka2.jpg (22.53 KiB) Zobrazeno 2676 x
-
- volnobezka1.jpg (28.86 KiB) Zobrazeno 2676 x
Land Rover 4x4 SERVIS, PRODEJ DÍLŮ LAND ROVER, DIAGNOSTIKA, OPRAVY A ÚPRAVY LAND ROVER, RENOVACE VETERÁNŮ
Tel: 731913431
Tel: 731913431
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Re: SIII - volnobezky Fairey - jak rozdelat?
No my jsme se do toho od tý doby ještě neměli čas pustit, i když bych to už taky potřeboval dodělat. Jenomže nestíhám, na auta není téměř vůbec čas. Mám spoustu práce a ještě rozjíždím další aktivity....takže jsem zvědavej, jak se ti to Rosťo podaří rozdělat. U mě to vypadá, že budu čekat, než si Jirko přijedeš pro tu přídavnou převodovku (za sedadla do S2A) a zárověň mi to rozhodíš....