co si myslíte o tomto vozidle...
Moderátor: Miky_CZ
-
co si myslíte o tomto vozidle...
nevím do kterého vlákna to zařadit, tak se omlouvám,pokud topatří jinam. jsme zde nováček
http://auto.bazos.cz/inzerat/9660484/LA ... di-4x4.php" onclick="window.open(this.href);return false;
http://auto.bazos.cz/inzerat/9660484/LA ... di-4x4.php" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Re: co si myslíte o tomto vozidle...
je mě jasné že za tutu cenu nemůžu čekat úplný zázrak, ale nyní víc než 120 t.Kč investovat do druhého auta nemůžu.
těch 20 t. nebo 25 t.Kč bych rád nechal jako rezervu pro případné opravy .
nedělám si iluze , že auto bude bez investic...
těch 20 t. nebo 25 t.Kč bych rád nechal jako rezervu pro případné opravy .
nedělám si iluze , že auto bude bez investic...
Z fotek moc nepoznáš, jak je na tom motoricky, v jakém stavu jsou agregáty, vůle...
Takže podle toho odkazu ti nikdo zodpovědně neřekne "ber" nebo "neber".
V okolí Znojma jsou chlapi, co holdují LR, snad by stálo za to se jich zeptat, nečekej že sami hned zareagují.
Chce to vidět na vlastní oči.
Tak, jak je to prezentováno je to dobrá cena, italské LR nebývají zkorodované, ale můžou trpět "italským stylem údržby"
Je to málo km, ale možné to je.
Osobně moc bazošům a bazarům všeobecně nedůvěřuju, resp. považuju to za trochu riskantní - anonymní prodejce....
Za lepší variantu považuju projít si zdejší inzeráty, většinou se chlapi znají a znají i auta, nebo se s těmi, co je sem vozí domluv na podmínkách - seženou ti spíš něco "na míru".
Takže podle toho odkazu ti nikdo zodpovědně neřekne "ber" nebo "neber".
V okolí Znojma jsou chlapi, co holdují LR, snad by stálo za to se jich zeptat, nečekej že sami hned zareagují.
Chce to vidět na vlastní oči.
Tak, jak je to prezentováno je to dobrá cena, italské LR nebývají zkorodované, ale můžou trpět "italským stylem údržby"

Je to málo km, ale možné to je.
Osobně moc bazošům a bazarům všeobecně nedůvěřuju, resp. považuju to za trochu riskantní - anonymní prodejce....
Za lepší variantu považuju projít si zdejší inzeráty, většinou se chlapi znají a znají i auta, nebo se s těmi, co je sem vozí domluv na podmínkách - seženou ti spíš něco "na míru".
Discovery je životní styl.
-
jak je to s případnou prodejností třídveřáků, když třeba za rok budu spokojený a budu chtít discovery II., asi to nebude žádná rvačka o třídveřák............
-
já 4x4 potřebuju cca jednou do měcíce na tahání těžkého bržděného vozíku, a přes zimu bych jezdil jen tehdy,pokud budu potřebovat jet s malým vlekem nebo bude kalamitní počasí......nevím jestli to sem zrovna patří -ale trošku hloupá otázka? -jaký je rozdíl ve svezení a pohodlí mezi jedničkovým doscovery, a dlouhým defenderem ?
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
podľa fotiek to vyzerá, že aj tie km môžu byť reálne. Treba to vidieť, takto Ti k tomu nikto nič nepovie.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
Defender je příliš spartánský a Range zase na cesty a tak vznikla verze Discovery - kompromis s podvozkem Defíka a přijatelnějším pohodlím. Podvozek je stejný, ale jaký je rozdíl mezi delší verzi nevím, asi pro tebe ne podstatný.neverymore píše:já 4x4 potřebuju cca jednou do měcíce na tahání těžkého bržděného vozíku, a přes zimu bych jezdil jen tehdy,pokud budu potřebovat jet s malým vlekem nebo bude kalamitní počasí......nevím jestli to sem zrovna patří -ale trošku hloupá otázka? -jaký je rozdíl ve svezení a pohodlí mezi jedničkovým doscovery, a dlouhým defenderem ?
Ad třídvířko - Já mám taky třídvéřák, právě asi dva roky a myslím, že kdyby měl pět dveří, tak už by tehdy nebyl. Pětidvéřák je praktičtější (taky jsem ho chtěl, ale nevadí

Třeba koroze u zadních dveří, u třídvířka sklopíš sedáky celé vpřed a dá se tam spát, zase se hůř nastupuje a nakládá na zadní sedadla....
Mám pocit, že D.I moc na prodej nebývá, brzy každou někdo koupí. Alespoň tady na fóru.
pokud mas na auto 120 tisic, na defika zapomen - byl by to vrak. Diskarna pravdepodobne nebude uplne shnila (zalezi jak se o to staral majitel zde (ono u nas bez udrzby auto muze vypadat dost zle)). Vse je v podstate otazka pece majiteleneverymore píše:jaký je rozdíl ve svezení a pohodlí mezi jedničkovým doscovery, a dlouhým defenderem ?

"třístovka" je spravna volba, i kdyz obcas zastavkuje :D
- Rosi
- tel.: +420-608-084004
- auto: LR 110SW Def Td5
Myslím si o něm že nevypadá špatně z toho co je vidět a toho moc není.
Popravdě bych ale právě o věku a km pochyboval. Nicméně, to že to je stažený třeba ze 300 neznamená, že to auto ještě 200 nenajede
Pokud o něm uvažuješ, dohodni se s někým z fora kdo má stejný ročník a má "návyk" = je schopen srovnat.
Jak píše Honzan, každý auto, i kdyby bylo pozlacený ti stejně hned sežere 30 tis. na "údržbu"...
Popravdě bych ale právě o věku a km pochyboval. Nicméně, to že to je stažený třeba ze 300 neznamená, že to auto ještě 200 nenajede

Pokud o něm uvažuješ, dohodni se s někým z fora kdo má stejný ročník a má "návyk" = je schopen srovnat.
Jak píše Honzan, každý auto, i kdyby bylo pozlacený ti stejně hned sežere 30 tis. na "údržbu"...
Def 110 Td5 SW
skype: vk770403; fotky: http://picasaweb.google.cz/Rosi770403/" onclick="window.open(this.href);return false;
skype: vk770403; fotky: http://picasaweb.google.cz/Rosi770403/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja mám tiež D1 z Talianska a som s ním spokojný.Malo 176000 km.Nemalo ťažné a vymačkanú šoférovu sedačku ako má toto.Tú som vymačkal až ja,ale ja mám 105kg.Teraz má nabehaných 223000 km a menil som na ňom servočerpadlo kladku remeňa a páčku čo vypína spojku.
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
Podľa veku to vyzerá na 10 000km do roka. Ak to bolo auto na relax ako X-té v rodine, tak to môže byť reálne. Zasa nemôžeme uvažovať nad každým stavom km pod 50 000ročne ako o podvode. Na fotkách to vyzerá OK a za tú cenu by ani v I nemenili interiér. No v každom prípade to treba vidieť. Možné je všetko.Rosi píše:Myslím si o něm že nevypadá špatně z toho co je vidět a toho moc není.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
Já mám stejný ročník, taky třídvéřák, kupoval jsem ho od Skondra před dvěma lety. Údajně měl najeto cca 185 000, ale nejde rychloměr a tedy ani tachometr, tak nevím, kdy přestal jít a kolim je skutečně najeto.
Ale já jsem jezdil třeba jen 500km měsíčně, někdy samozřejmě víc, ale i míň. Teď jezdím každý den 50 km do práce + drobné pojížďky, sezóna ještě nezačala. Takže klidně ty kilometry můžou souhlasit, i když to není běžné.
Spíš to pozná někdo, kdo má LR v oku, co je jak ochozené - pedály, volant, sedáky, ale i agregáty, podvozek, tlumiče a pod.
Z bazaru to beru jako riziko, i když vypadá dobře.
Vem si s sebou někoho, kdo ví, na co mrknout a nebo rovnou někoho, kdo ti to rovnou poléčí.
Nebo kup něco odsud z fóra. Ne, že nebude bez vady, ale jeho historie i stav bude velmi pravděpodobně "čitelnější".
Ale já jsem jezdil třeba jen 500km měsíčně, někdy samozřejmě víc, ale i míň. Teď jezdím každý den 50 km do práce + drobné pojížďky, sezóna ještě nezačala. Takže klidně ty kilometry můžou souhlasit, i když to není běžné.
Spíš to pozná někdo, kdo má LR v oku, co je jak ochozené - pedály, volant, sedáky, ale i agregáty, podvozek, tlumiče a pod.
Z bazaru to beru jako riziko, i když vypadá dobře.
Vem si s sebou někoho, kdo ví, na co mrknout a nebo rovnou někoho, kdo ti to rovnou poléčí.
Nebo kup něco odsud z fóra. Ne, že nebude bez vady, ale jeho historie i stav bude velmi pravděpodobně "čitelnější".