Toho bych se nikdá neodvážilRosi píše: To Ruda: Já alespoň ještě občas i jezdím

Moderátor: Miky_CZ
Toho bych se nikdá neodvážilRosi píše: To Ruda: Já alespoň ještě občas i jezdím
těmi stavbami se vlasrně nemá kdo pochlubit, protože Kryten je tam jenom v nájmu.Acon píše:Akože, tie autá sú jednoznačneNeklan píše:Také se trochu pochlubím. S3 už je v Bělči, budeme měnit pera a tlumiče, brzdy, zadní diferenciál, uklidíme interiér atd. Eliott už vyšperkoval šasi a dalších pár věcí, takže základ je velmi dobrý.no mňa úplne dostávajú tie stavby v pozadí.
Acon pěknéAcon píše:tak sme zasa trochu postúpili.
peknej*Mio* píše:tak sa pochvalim so svojim novym vikendovym mazlikom; v RR sekcii som uz co to popisal, je to RR 4.6 Autobiography v stave 1* na foto po umyvani a komplexnej ociste interieru.
Napriek tomu, ze som si slubil, ze budem jazdit len obcas, uz som do neho nalial druhu plnu nadrz a moja nova Laguna len stoji na dvore
hezka soupravicka i ten naklad je superNeklan píše:Také se trochu pochlubím. S3 už je v Bělči, budeme měnit pera a tlumiče, brzdy, zadní diferenciál, uklidíme interiér atd. Eliott už vyšperkoval šasi a dalších pár věcí, takže základ je velmi dobrý.
mne to niekedy škrtá o pravý plastový prah. No v garáži sa už vyhrievajú pevnostné od Luboša, tak hneď ako bude čas, zasa postúpim.Benjamin píše:Acon pěknéAcon píše:tak sme zasa trochu postúpili.Nové pneu, zahrádka, mřížky světlometů....bedlivě sleduji
Nakonec si dal tedy ty KM2 taky na modulary, jsou to také 265/75/16? Už jsi to zkoušel v terénu? Já krom utržených zástěrek (byly moc vpředu, kvůli nášlapům) zatím na větší problém nenarazil....a doufám, že ani nenarazím...
Svata pravda.eliott píše:Řekl bych, že to, že řidič nečumí, nemá s rezervou na kapotě moc společného.
eliott píše:Řekl bych, že to, že řidič nečumí, nemá s rezervou na kapotě moc společného.
pina007 píše:peknej*Mio* píše:tak sa pochvalim so svojim novym vikendovym mazlikom; v RR sekcii som uz co to popisal, je to RR 4.6 Autobiography v stave 1* na foto po umyvani a komplexnej ociste interieru.
Napriek tomu, ze som si slubil, ze budem jazdit len obcas, uz som do neho nalial druhu plnu nadrz a moja nova Laguna len stoji na dvoredve nadrze ?tak to si ho moc jeste neprotahnul
Dva roky sem jezdil bez rezervy ve předu a měl jsem pocit, že je to nah*vno ji tam mít.Jenda píše:...ja jen postreh k tem ,,fesackejm" rezervam na kapote(predni).Dnes jsem byl v Krci svedkem (stal jsem s kocarkem asi 15m od prechodu) jak nekdo se 110kou a rezervou na kapote prehlidnul chodce a temer nedobrzdil.Nikomu se nic nestalo ale Defik(ten novej Td4)zastavil az v pulce prechodu.Bylo videt ze je ridic uplne vyndanej,protoze hovno videl.
H.
Jardo máš to moc pěkně udělaný, doporučil bych sundat tapec i vpředujardakar píše:nějaké úpravy a opravy na mé 110, ale hlavně boj s korozí. S něčím podobným jsem se snad setkal někdy v dobách Š100 a Š120. http://jardakar.rajce.idnes.cz/Defendr_dvere/" onclick="window.open(this.href);return false;
AirMirko píše:Airbrush nebo folie?