Moderátor: Miky_CZ
Ja som kupil disco v lucenci. Tak som vam znizil stavypertr 112 píše:A Lučenec ešte stále nikto?
asi ich tam maju dost ja som tam svoje disco tiez kupilFilip píše:Ja som kupil disco v lucenci. Tak som vam znizil stavypertr 112 píše:A Lučenec ešte stále nikto?
Máš pravdu, no nemôžeme stále myslieť na to, že nám niečo niekto ukradne. Ak by na toto fórum zavítal niekto za tým účelom, je úplne jedno či to má na jednom mieste, alebo nie. To, že je nejaká D2 v Košiciach nikomu nepomôže.masar píše:Neberte to něják špatně, ale to je jak kdybyste udělali pozvánku pro zloděje. ..
no nazdar, ja som z MalaciekMacej píše:Ten zoznam je super. Ani som netušil kolko tu mám "susedov". Som z Marianky a patrí to už pod okres Malacky. Je to medzi Stupavou a Záh. Bystricou -to len pre presnosť s ohladom na zoznam lebo neviem sám zvoliť správne zaradenie lokality
tak sa nechám prekvapiť že kde budem
no neviem ako vy ale ja si nerobím ilúzie že by niekto kradol moj vrakAcon píše:Máš pravdu, no nemôžeme stále myslieť na to, že nám niečo niekto ukradne. Ak by na toto fórum zavítal niekto za tým účelom, je úplne jedno či to má na jednom mieste, alebo nie. To, že je nejaká D2 v Košiciach nikomu nepomôže.masar píše:Neberte to něják špatně, ale to je jak kdybyste udělali pozvánku pro zloděje. ..
už je tamerik píše:jarorr-Sumár 1. strana
je z KE
Superraven.99 píše:no nazdar, ja som z Malaciek![]()
niekedy možeme ísť zajazdiť