Jaký kabelový svazek?
Moderátor: Miky_CZ
Jaký kabelový svazek?
Chci vymenit kabelový svazek (vstriky), a protáhnout ho do kabiny.
Otazka je jakej svazek objednat. Dle informaci na zahranicnich forech mam objednat svazek novejsi vyroby, ale nevite nekdo jak ho poznam?
Otazka je jakej svazek objednat. Dle informaci na zahranicnich forech mam objednat svazek novejsi vyroby, ale nevite nekdo jak ho poznam?
Disco II, 265:75:16, 2" lift, Safari Snorkel, CB, pevnostní nárazník, naviják.....
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
Re: Jaký kabelový svazek?
Ako pretiahnuť do kabíny? Normálne končí konektorom na výstupe z hlavy. Ja som sa veľmi nezaoberal tým aký kupujem, pretože nepredpokladám, že by som najazdil 120-150 000km takže by ma to už nemalo zachytiť.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
ECU do kabiny, jak to tu ma Miloš a spol.
Disco II, 265:75:16, 2" lift, Safari Snorkel, CB, pevnostní nárazník, naviják.....
- Acon
tak to už chápem

Jedného času som sa tou myšlienkou zaoberal aj ja. Sám by som sa do toho veľmi nepúšťal ale myslím, že jediné zaplatiteľné riešenie je kúpiť káble tak aby zodpovedal počer zväzkov, 2 lubovolné konektory s dostatočným počtom PINov a v motorovom priestore to jednoducho ucvaknúť, naletovať predĺženie alebo nacvakať konektory a spojiť tak. Dá sa kúpiť aj origo kábel na predĺženie, no myslím, že cena je dosť zlodejina (nemyslím konečného predajcu).Chci vymenit kabelový svazek (vstriky), a protáhnout ho do kabiny.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
Jak protahnout ECU do kabiny vím.
Ale moje otazka byla VÍ NĚKDO JAKÝ SVAZEK KOUPIT? Vyčetl jsem, že původní má problémy se vzlínáním oleje, to ostatně víme všichni. Novější typ by měl toto trošku eliminovat.
Ale moje otazka byla VÍ NĚKDO JAKÝ SVAZEK KOUPIT? Vyčetl jsem, že původní má problémy se vzlínáním oleje, to ostatně víme všichni. Novější typ by měl toto trošku eliminovat.
- Acon
kedže nie je dovolená reklama, tak: v ponuke služeb a zboží je e-skop, ktorý také káble ponúka
Dobre zeptam se jinak v cem je rozdíl v kabelu původním a v novym kabelu kterej eliminuje vzlinani oleje.
- Acon
ja žijem v tom, že je to individuálna iniciatíva predajcu a spriazneného mechanika-elektrikára. No môžem sa mýliť.
Kupovali jsme tenhle - AMR6103 - s úpravou proti vzlínání oleje ( http://www.offroad4x4shop.cz/detail/dis ... kovacu-td5" onclick="window.open(this.href);return false; ), ale nějáký rozdíl mezi nimi napohled nebyl
, takže netuším v čem úprava spočívá.

Edit: Ještě jsem v SZ objevil co mi radil MadTom: Druhá možnost je procínovat a zaizolovat dráty co vedou k řídící jednotce a nechat olej odkapávat dřív, než do jednotky doteče.
Nevím zda ti to pomůže.

V pravidlech nic takového nevidímAcon píše:kedže nie je dovolená reklama, tak: v ponuke služeb a zboží je e-skop, ktorý také káble ponúka

Edit: Ještě jsem v SZ objevil co mi radil MadTom: Druhá možnost je procínovat a zaizolovat dráty co vedou k řídící jednotce a nechat olej odkapávat dřív, než do jednotky doteče.
Nevím zda ti to pomůže.
Land Rover Discovery 2 Td5
oprava proti vzlínaniu oleja:
- konektor by mal byť utesnený neutrálnym silikónom
- preletované káble vedúce do RJ
- vladob8
- tel.: +421905582959
- auto: D2 Td5
Presne tak... ja som to urobil takto : http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... =6&t=13384" onclick="window.open(this.href);return false; a konektory mam suche.raven.99 píše:oprava proti vzlínaniu oleja:

Zdravim Vlado.
Discovery II Td5, r.2000, manual, SLS, ACE, 2" lift, winch, At2 265/75R16
Sharan 2011 2,0TDi 4motion
Discovery II Td5, r.2000, manual, SLS, ACE, 2" lift, winch, At2 265/75R16
Sharan 2011 2,0TDi 4motion