Moderátor: Acon
... no ale ty nemas "nachipovane"Rosi píše:Na 33", foukanejch na 2,5 bar, cestovních 110 digitálních jezdím se stanem a zahrádkou za 11,0 normálně
DanoDEF píše:... no ale ty nemas "nachipovane"Rosi píše:Na 33", foukanejch na 2,5 bar, cestovních 110 digitálních jezdím se stanem a zahrádkou za 11,0 normálně
Jo jsem moc spokojenej, ve 100 točit cca 2000 je velmi příjemné, minimum vybrací od motoru a velmi klidná a příjemná jízda. Co mě hlavně překvapilo je stálý dostatek výkonu. V kopci z Brna na Prahu jsem klidně zrychloval ze 100 výš.DanoDEF píše:Tak sa na to pozrime z druhej strany. Popis nam cestovny komfort pri jazde po dialnici s roverdrive. Proste celkovy dojem bez pohladu na spotrebu. Aj o "chipoch" sa hovorí, ze robia usporu a jak to mas tak si dovolis viac.
... ako ti teraz funguje tempomat ?Kangaroo píše:Jo jsem moc spokojenej, ve 100 točit cca 2000 je velmi příjemné, minimum vybrací od motoru a velmi klidná a příjemná jízda.
DanoDEF píše:... ako ti teraz funguje tempomat ?Kangaroo píše:Jo jsem moc spokojenej, ve 100 točit cca 2000 je velmi příjemné, minimum vybrací od motoru a velmi klidná a příjemná jízda.
eliott píše:A co náš zvuk, nějaká změna?
Nemyslím si že je podmínka nutná, že auto s čipem musí víc žrátDanoDEF píše:... no ale ty nemas "nachipovane"Rosi píše:Na 33", foukanejch na 2,5 bar, cestovních 110 digitálních jezdím se stanem a zahrádkou za 11,0 normálně
... no podmienka to nie je ale prax ukazuje svoje. Ked to mas tak ani nevies ako a vyuzivas ten vyssi vykon (ale to uz zasierame tuto temu, to patri inamRosi píše: Nemyslím si že je podmínka nutná, že auto s čipem musí víc žrát![]()