přijedu v pátek , odjedu v sobotu v poledne a rád zaplatím poplatek

Moderátor: Miky_CZ
tudle otazku sem mel loni, taky sem to pak dostal sezratMIRAS píše:Ahoj Lowe malá dotěrná otázka co bude v ceně 500kč mimo nealko píva samolepky a vjezdu do areálu.
Děkuji.
čus dávnej kamaráde, jedeš do té Jihlavy? psal jsem Low ovi jestli mohu i sjinou značkou asi s ToyotouTatar píše:Zdeněk píše:Tatare,pojedeš i s hasícím vozejkem,páč potřebuju vědět jestli máš sudy na bajonet nebo na žehličku.
mám oba naražeče ale ještě nevím jestli pojedu určitě
Tak se omlouvám, bohužel se zase neuvidíme z technických, pracovních i rodinných důvodů - se mi to nějak sešloBenjamin píše:Potvrzuji účast, též přijedu
Co je? Dostals zaracha za známky?Benjamin píše:Tak se omlouvám, bohužel se zase neuvidíme z technických, pracovních i rodinných důvodů - se mi to nějak sešloBenjamin píše:Potvrzuji účast, též přijedu![]()
Přeju krásný poježdění a doufám, že bude hodně fotek
No to ne, moje známky jsou osobním tajemstvím naštěstíKubrtos píše: Co je? Dostals zaracha za známky?
no jenom doraz:-)Benjamin píše:No to ne, moje známky jsou osobním tajemstvím naštěstíKubrtos píše: Co je? Dostals zaracha za známky?Jen mi tu přelézá práce přes hlavu a všichni do mě jdou...ale asi se na ně vyprdnu a stejně do Jihlavy uteču...celý den jsem nad tím přemýšlel, a nedá mi to
Budeš mě tahat z bahnaMiky_CZ píše:
no jenom doraz:-)
ja dneska pracoval, vytahl sem chladic klimy, pridelal sahary, a predelal sem predni naraznik a o trosku zvetsil najezdovy uhelBenjamin píše:Budeš mě tahat z bahnaMiky_CZ píše:
no jenom doraz:-)nějak mi nefachá CDL i přes dvoudenní snahu
Tak to gratuluju, že ti jde práce tak pěkně od rukyMiky_CZ píše:
ja dneska pracoval, vytahl sem chladic klimy, pridelal sahary, a predelal sem predni naraznik a o trosku zvetsil najezdovy uhel
no ja uz jaksi vic nez tyden cekam na dily, sem myslel ze to stihnu dat do jihlavy poradne dokupy a nicBenjamin píše:Tak to gratuluju, že ti jde práce tak pěkně od rukyMiky_CZ píše:
ja dneska pracoval, vytahl sem chladic klimy, pridelal sahary, a predelal sem predni naraznik a o trosku zvetsil najezdovy uheljá měl celý dnešek hrabaní se v autě s nulovým výsledkem
O víkendu jsme ale aspoň nastříkali vlek, ještě dodělat elektriku a dostrojit a bude do Rumunska ready, jen aby ho mělo co táhnout, když se mi na autě furt něco s**e
To znám, taky nebudu ready. Ale tak hlavně, že se tam uvidíme a budem moci začít trochu plánovatMiky_CZ píše: no ja uz jaksi vic nez tyden cekam na dily, sem myslel ze to stihnu dat do jihlavy poradne dokupy a nic