Ahoj, na webu pneushop.cz maji celkem slusne ceny pneumatik a dost jich je na sklade. Je to udajne web nemecke spolecnosti DELTICOM.. Pneumatiky se pry platej predem kartou, nebo prevodem. Moc tomu neverim, na duvere mi ani nepridala ta spatna (asi ukrajinska, nebo ruska) cestina na telefonu.
Objednaval tam uz nekdo neco?
Nejake recenze: http://obchody.heureka.cz/pneushop-cz/recenze/?f=7" onclick="window.open(this.href);return false;
Objednavka pneumatik z pneushop.cz - mate zkusenosti?
Moderátor: Acon
Re: Objednavka pneumatik z pneushop.cz - mate zkusenosti?
Zkušenosti nemám, ale dneska jsem objednával BFG All-terrain 235/70R16 na pneuobchod.cz a byly tam o cca pětikilo na gumě levnější a v pondělí si je mám vyzvednout.
Aktuálně: 1979 SIII 88" 2,25 l Petrol a 1983 two-door Range Rover V8; Dříve navíc: 1969 SIIa 88" 2,5 l Petrol, 2003 Discovery 2 TD5, 2005 Discovery 3 TDV6 S, 2011 Discovery 4 SDV6 SE, 2016 Discovery 4 SDV6 HSE a 2021 Defender 110 SE D250
- Old Black
- tel.: +420 736 626 161
- auto: SI, SIII
- Kontaktovat uživatele:
Pneuobchod je dobrej.
Designové a průmyslové podlahy: http://www.profimat.cz
Jasne, ale to neresime tady, tady se resi ten konkretni obchod a ne kdejakej dalsiOld Black píše:Pneuobchod je dobrej.

-
- tel.: 725722563
- auto: P38 4,6
Zkušenosti dobré - naprosto bez problému, včetně rychlosti dodávky. A hlavně, když u nich koupím např. Avony, jsou vyrobené v UK, nikoliv Ukrajina, Rumunsko, Španělsko apod.
Super, dekujuKDB píše:Zkušenosti dobré - naprosto bez problému, včetně rychlosti dodávky. A hlavně, když u nich koupím např. Avony, jsou vyrobené v UK, nikoliv Ukrajina, Rumunsko, Španělsko apod.

Kazdopadne by se hodila reference jeste od nekoho dalsiho

Objednaval jsi to asi taky s platbou predem, ze?
-
- tel.: 725722563
- auto: P38 4,6
Platil jsem kartou předem. Když jsem volal na české číslo mluvili na mě česky
. Spolu s pohledanými referencemi jsem nakonec do toho šel...je to asi 3 neděle zpátky.