Ja bych sel do 255x85x16 jako 1. variantu !vetsich nez obvyklych" gumMOPADŽI píše:Tak tedy nevím chlapci![]()
![]()
. Mám do toho jíd, nebo ne
Nasadili jste mě brouka do hlavy
, tak to ještě produmám
![]()
![]()
Ja uz jsem to tady nekde rozebiral, tak jen zopakuju:eliott píše:Taky chci tenhle rozměr, jak jsem je viděl na Defu, věděl jsem že to jsou ty pravýJa bych sel do 255x85x16
Ooo , navijakoval jsem jen jednou ve vlacku...DanoDEF píše:no prave ide o vinimky lebo niekedy prvy to ma horsie a inokedy tazsie...kudrnac píše:No poslední jezdím já ale když jsem naposledy jel před erikem tak mu ani ty 255 nestačily
Ano. Poznas to i na vysce vozu. Hold, kazdy centimetr potesi..MOPADŽI píše:Tak takto jsou hezké. Však je znáte, dal jsem to sem ale pro ty kdo neví, nezná je, nebo se také rozhoduje
, které pneu zvolí
cas uz pokrocil a je na trhu presna kopia BFG teda protektor...FEDIMAerik píše:Ano. Poznas to i na vysce vozu. Hold, kazdy centimetr potesi..MOPADŽI píše:Tak takto jsou hezké. Však je znáte, dal jsem to sem ale pro ty kdo neví, nezná je, nebo se také rozhoduje
, které pneu zvolí
Ja myslim, ze ty tvoje "backorky" budou nejlepe fungovat v hlubsim blate. Rozhodne zapadnes nejdal proti 235 tkarum..MOPADŽI píše:To jsem rád Eriku, že rozhodnutí bylo spávné. Dám na zkušenosti, Vás "starých" Off Land vlkůNo a doufám, že když se mě podaří někam s Váma všema jet, nebudete mě muset hned v prvním stoupáku navijákovat
Tak, trochu samochvaly snad neuskodiMOPADŽI píše:No a to bláto, tady u nás na Orlicku je právě teďa já čekám ještě na ty Mangelsy
![]()
Jo, a když zapadnu tedy dál něž 235tkaři, kdo mě pak přijede vyprostit
![]()