Doprava zboží z Anglie
Moderátor: Miky_CZ
Re: Doprava zboží z Anglie
Prosim takove ty nerozhodne, aby v pripade zajmu o dopravu neceho vetsiho u Anglie premysleli rychle, cena nafty brzo atakuje 40,-/l a tudiz se ceny zvedaji, uz ted diky obrovskemu narustu preprav je problem neco levne dopravit.
- kudrnac
- tel.: 603 269 399
- Kontaktovat uživatele:
Potřeboval bych z Huddersfieldu dopravit naviják, několik láhví Whisky ( prosím dopravit ne vypít ), několik krabic anglického čaje, 5 - 6 kg třinového hnědého cukru a jednu bednu s křehým materiálem rozměry asi 50x 50 x 80 cm. Všechno dohromady má hmotnost tak 100 kg dá se to naložit i do něčeho menšího než je kamion.
Defender 110 TDi 300, Discovery DII, S I 107 SW
To nebude problem, posli mi SZ, nejspis to budes chtit az domu, takze se to nalozi na nejakou dodavku.kdyztak muj tel. je
Naposledy upravil(a) Stavros dne 15 čer 2025 12:49, celkem upraveno 3 x.
Musím doporučit všem, fér jednání, super dohoda.
DII 2,5TD5 "Aurora" r.v.2004 - Pevnostní nárazník, +2" podvozek
exFreelander 2,0Di "Rover" r.v. 2000 - 42mm lift, kryt motoru
Freelander 2
exFreelander 2,0Di "Rover" r.v. 2000 - 42mm lift, kryt motoru
Freelander 2
- macejky1
- tel.: 736245909
- auto: EX Freelander, RRC
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
jestli tahle služba ještě funguje na kolik by mně vyšlo přivézt tohle včetně "vydražení" nákupu ( je to buy it now ) ??
http://www.ebay.co.uk/itm/LAND-ROVER-FR ... 56418bfb45
V ČR bych to mohl převzít třeba v Jihlavě, Brně, Znojmě nebo někde mezi tím.
Díky
jestli tahle služba ještě funguje na kolik by mně vyšlo přivézt tohle včetně "vydražení" nákupu ( je to buy it now ) ??
http://www.ebay.co.uk/itm/LAND-ROVER-FR ... 56418bfb45
V ČR bych to mohl převzít třeba v Jihlavě, Brně, Znojmě nebo někde mezi tím.
Díky
EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
ja to drazit nebudu, urcite to zvladnes, ale doprava cca do 3500-4000,-
- macejky1
- tel.: 736245909
- auto: EX Freelander, RRC
- Kontaktovat uživatele:
Dík za nabídku.Stavros píše:ja to drazit nebudu, urcite to zvladnes, ale doprava cca do 3500-4000,-
Popřemýšlím jestli se to vyplatí dovézt nebo sehnat v ČR.
Cenově by to vyšlo skoro nastejno ale v ČR jsem zatím nenarazil na tuhle barevnou kombinaci, většinou je k mání jen černá.
Kdybych se rozhoupal tak se ti ozvu. Vydražení samozřejmě pořeším i sám to není problém.
EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl
Děkuji za dodávku 4 měchů a 4 tlumičů na RR P38 z anglie bylo to levnější než nakupovat u nás. Jak budu potřebovat něco tak se ozvu znova.
http://www.offroaddecin.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
ja som posledne asi 10 krat využil firmu http://www.van23.com,som" onclick="window.open(this.href);return false; s nimi uplne spokojny,jazdia anglicko minimalne dva krat na mesiac,od nakladky to maš do troch dni doma,poistene a hlavne maju super ceny
Diky Danieli za pomoc, oni nakladaji z anglie 2-3x mesicne, ja 2-3x tydne.Kdo me zna, vi, ze se snazim vsem vyjit vstric, jak cenou, tak spolehlivosti. Priznam se, ze doprava veci z Anglie me nezivi, to by me doma nepochvalili a ceny se snazim delat vyhodne.
- Zanzibar
- tel.: +420602286657
- Kontaktovat uživatele:
Nemáte náhodou kdokoli cestu do UK ? Vydražil jsem starou Lucas houkačku, a parchant to nechce poslat ani po UK. Stála málo, tak se chce vykroutit. Je to v Kentu, Sittingbourne, takže pár mil z Dover a skoro cestou. Zajížďka cca 5 mil z dálnice. Je tam velikej krám Sainsbury's, tak si můžete i nakoupit UK beers na doma
Odměním se. Díky.

tři series, jedna devadesátka a jedno disco :-)
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Stavros nabizi profi sluzby. Nelze, nez jen doporucit.Stavros píše:Diky Danieli za pomoc, oni nakladaji z anglie 2-3x mesicne, ja 2-3x tydne.Kdo me zna, vi, ze se snazim vsem vyjit vstric, jak cenou, tak spolehlivosti. Priznam se, ze doprava veci z Anglie me nezivi, to by me doma nepochvalili a ceny se snazim delat vyhodne.
To je ma zkusenost

Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
smůla, autem se tam chystám až koncem dubnaZanzibar píše:Nemáte náhodou kdokoli cestu do UK ? Vydražil jsem starou Lucas houkačku, a parchant to nechce poslat ani po UK. Stála málo, tak se chce vykroutit. Je to v Kentu, Sittingbourne, takže pár mil z Dover a skoro cestou. Zajížďka cca 5 mil z dálnice. Je tam velikej krám Sainsbury's, tak si můžete i nakoupit UK beers na doma![]()
Odměním se. Díky.
Aktuálně: 1979 SIII 88" 2,25 l Petrol a 1983 two-door Range Rover V8; Dříve navíc: 1969 SIIa 88" 2,5 l Petrol, 2003 Discovery 2 TD5, 2005 Discovery 3 TDV6 S, 2011 Discovery 4 SDV6 SE, 2016 Discovery 4 SDV6 HSE a 2021 Defender 110 SE D250
- Zanzibar
- tel.: +420602286657
- Kontaktovat uživatele:
Vyřešeno, díky. Náhodou je v Sittingbourne firma Opies, náš dodavatel cocktail cherries a sám William Opie zavolal tomu bastardovi a Lucas horn má již u sebe v kanclu. Já mu dám, že jsem overseas bidder, byl naštvanej, že jsem tu houkačku vydražil za 1 GBP !!Neklan píše:smůla, autem se tam chystám až koncem dubnaZanzibar píše:Nemáte náhodou kdokoli cestu do UK ? Vydražil jsem starou Lucas houkačku, a parchant to nechce poslat ani po UK. Stála málo, tak se chce vykroutit. Je to v Kentu, Sittingbourne, takže pár mil z Dover a skoro cestou. Zajížďka cca 5 mil z dálnice. Je tam velikej krám Sainsbury's, tak si můžete i nakoupit UK beers na doma![]()
Odměním se. Díky.

tři series, jedna devadesátka a jedno disco :-)
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Zanzibar píše: Já mu dám, že jsem overseas bidder

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
Oni na tom ebayi nejsou obcas spokojeny, kdyz maj neco prodavaj hodne levne. Takze se snazi neco vymyslet.
- Old Black
- tel.: +420 736 626 161
- auto: SI, SIII
- Kontaktovat uživatele:
Stavrosi, dopravil bys mně a za kolik toto:
http://www.johncraddockltd.co.uk/produc ... ackets.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Plus nějaké maličkosti? Díky.
http://www.johncraddockltd.co.uk/produc ... ackets.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Plus nějaké maličkosti? Díky.
Designové a průmyslové podlahy: http://www.profimat.cz
jestli do prahy, tak cca 2500,- kdyz domu, tak cca 3200. Nafta lehce zdrazila, tak ty ceny uz nejsou tak nizky.
- Old Black
- tel.: +420 736 626 161
- auto: SI, SIII
- Kontaktovat uživatele:
Díky, dám si dohromady co všechno potřebuji.
Designové a průmyslové podlahy: http://www.profimat.cz
veci typu crossmemberu ti normalne poslou kuryrem, pokud je to nadmerny s extensionama, tak to vozi ups za 60 liber, klasickej trojkovej bez ramu je pres DPD do jednoho baliku tj. dle prodejce 18-30 liber
"It's a Land Rover"
S3 FFR 109 DPV "Anubis" - Desert Storm; S2A LW; 101 FC - 7 PARA RHA
S3 GS 109 - 7th Gurkha Regiment - Hong Kong + sankey trailer; S2 88 STW; S1 - Minerva TT, Land Rover 90 - 3 PARA
S3 FFR 109 DPV "Anubis" - Desert Storm; S2A LW; 101 FC - 7 PARA RHA
S3 GS 109 - 7th Gurkha Regiment - Hong Kong + sankey trailer; S2 88 STW; S1 - Minerva TT, Land Rover 90 - 3 PARA