Moc pěknýBenjamin píše:Malá vzpomínka na Jihlavu![]()
PS: Díky Bebopovi za foto

Moderátor: Miky_CZ
Moc pěknýBenjamin píše:Malá vzpomínka na Jihlavu![]()
PS: Díky Bebopovi za foto
Díky, máš pravdu, už jsem ji oříz a editoval nahoře v příspěvku. S fotkama mi to moc nejde, upravoval jsem první, snad to bude časem lepší trochu...masar píše:Moc pěknýBenjamin píše:Malá vzpomínka na Jihlavu![]()
PS: Díky Bebopovi za foto, jen ta levá polovina je naprosto zbytečná myslím.
Pěkná rodinka, takovou bych si přál takymrož píše:A tady je kompletní rodinka
Paráda, tak to si k tobě budu jezdit půjčovat auto do terénumrož píše:A tady je kompletní rodinka
Gratuluji, to je ta dvojka od Kudrnáče?mrož píše:Tak se hlasím s novým přírustkem , nemohl jsem odolat a teď si ho ve vedrech užívám
Oto paráda, gratulujumrož píše:Tak se hlasím s novým přírustkem , nemohl jsem odolat a teď si ho ve vedrech užívám
tlumice rizeni sem minuly tyden namontoval a rovnou dvapowl píše:Miky, ten kryt rizeni jsem ted taky daval a hned pri prvni vyjizdce jsem ho ohnul do bananuJeste jsem pod nej skryl tlumic rizeni jako to je na defikovi.... Jinak to vlakno klidne zaloz myslim ze se na nej radi mrkneme
Jj to je onMiky_CZ píše:tlumice rizeni sem minuly tyden namontoval a rovnou dva
plech je z 8mm duralu, takze snad ho jenom tak neohnu
taky ho ted mam rovnou na tom drzaku:-) a plech mas ten samy jo? ja sem myslel ze to snad ani nejde ohnout, tak to abych snad vymyslel jeste nejakou vyztuhupowl píše:Jj to je onMiky_CZ píše:tlumice rizeni sem minuly tyden namontoval a rovnou dva
plech je z 8mm duralu, takze snad ho jenom tak neohnuAle tak furt lepsi kdyz se ohne plech nez kdyby to odneslo rizeni..... Mam to podobne akorat mam jen jeden tlumic a chytil jsem ho rovnou do drzaku toho susplechu...
Ano , ano je to krásnej dědekNeklan píše:Gratuluji, to je ta dvojka od Kudrnáče?mrož píše:Tak se hlasím s novým přírustkem , nemohl jsem odolat a teď si ho ve vedrech užívám