Taky ještě jednou zdravím
Včera 15:55 OV-Třebovice, veĺmi vkusne upravená tmavozelená D2, Šoférka blikala aj mávala. Zdravím ju.
Milko

Moderátor: Miky_CZ
Taky ještě jednou zdravím
Včera 15:55 OV-Třebovice, veĺmi vkusne upravená tmavozelená D2, Šoférka blikala aj mávala. Zdravím ju.
Milko
tak ještě jednou ahoj.Bebop píše:To já, říkal jsem si, že to budeš ty..
myslím, že už jsme se tam několikrát viděliBebop píše:Scott: nejel.. v tu dobu jsem parkoval na Zličíně u IKEA
Gobey: já tam taky celkem často jezdim.. bydlim na Strahově, takže je to jedna z možných cest do města..
bohuželScott píše:To Gobey: Ještě bychom měli Bebopa naučit kouřit dýmku!Do Kostelce v sobotu nepřijedeš???
Protože je stará stejně jako toto vlákno a už byla ukončenaLibunda píše:Chlapi, nechci rejpat, ale proc nefunguje ta anketa??
Neklan píše:Zdravím Honzu Kučeru, včera jsme si mávali na Průmyslové. Je milé potkat po delší době svojí bývalku.
ÁÁÁno, je to ta samá co ve středu, máme na sebe štěstí :-D.....tAKŽE DNES V PORUBE ( OV) opeť zelená D2
Zdravím.
Je to tá istá čo včera?![]()
nooo a ja se s vama nepotkam, cim to asi bude?gespenst píše:ÁÁÁno, je to ta samá co ve středu, máme na sebe štěstí :-D.....tAKŽE DNES V PORUBE ( OV) opeť zelená D2
Zdravím.
Je to tá istá čo včera?![]()
S Fanánkem jsem se loni v létě potkal v hospodě na Rezku v Krkonoších a říkal, že jezdí se Štorkym a Karlem Slámou často do Rumunska.Jan Kucera píše:Neklan píše:Zdravím Honzu Kučeru, včera jsme si mávali na Průmyslové. Je milé potkat po delší době svojí bývalku.
Ahooooj,![]()
ja se sem dostal až teď.....
A včera jsem potkal Fanánka z 3 sester, na magistrále , má zelenou DI vcelku slušně nazbrojenou
žel bohu ja měl Sprintera, tak jsem ho nemoh vyzkoušet jestli zdraví....
Že by? 0:36 - http://www.youtube.com/watch?v=igRPDjzU49k" onclick="window.open(this.href);return false;Neklan píše: S Fanánkem jsem se loni v létě potkal v hospodě na Rezku v Krkonoších a říkal, že jezdí se Štorkym a Karlem Slámou často do Rumunska.