JEDUBebop píše:čtvrtek 9.6. sraz v 18:00 na benzínce BENZINA na dálnici na Mladou Boleslav (R10), je to první benzinka za Černým Mostem, pojedem do Bělé pod Bezdězem. CB kanál 1. Případně telefon na mě 737 400 234..

Moderátor: Miky_CZ
JEDUBebop píše:čtvrtek 9.6. sraz v 18:00 na benzínce BENZINA na dálnici na Mladou Boleslav (R10), je to první benzinka za Černým Mostem, pojedem do Bělé pod Bezdězem. CB kanál 1. Případně telefon na mě 737 400 234..
Vysílačku nepotřebuješ.. pojeď.. bahno bude, jak slibuje Pajam a dost velkejch aut, co te kdyztak vytahnou taky.. Aspon otestujes freecko v terenuScott píše:Tak snad někdy příště. To víš nemám vysílačku...![]()
Ale hlavně musím o víkendu vozit nějaké Anglány, tak chci mít auto v cajku...
v kolik zhruba budete míjet MB a v jakejch místech budete najíždět na Bělou, předpokládám že na prumyslovou zonu směr Č.Lípa ne? ...mam v haji rameno, takže na velky ježdění to nevidim, protože Bělskou pískovnu znamBebop píše:čtvrtek 9.6. sraz v 18:00 na benzínce BENZINA na dálnici na Mladou Boleslav (R10), je to první benzinka za Černým Mostem, pojedem do Bělé pod Bezdězem. CB kanál 1. Případně telefon na mě 737 400 234..
Máš ještě šanci, jede se až dnes!LucaBrasi píše:Zdarec, tak jak jste dopadli, já se včera v noci vrátil ze služebky![]()
Koukejte sem hodit nějaký fotky.
Já jedu už v pátek v podvečer. Taky sem se registroval ale žádný potvrzení nepřišlo.LucaBrasi píše:Jedete někdo v sobotu na LR cup ? Dostali jste po registraci nějaký potvrzení ?
Bebop píše:Vysílačku nepotřebuješ.. pojeď.. bahno bude, jak slibuje Pajam a dost velkejch aut, co te kdyztak vytahnou taky.. Aspon otestujes freecko v terenuScott píše:Tak snad někdy příště. To víš nemám vysílačku...![]()
Ale hlavně musím o víkendu vozit nějaké Anglány, tak chci mít auto v cajku...
Dobré zprávy...a není k zahození mít doma Disco na díly...taky nad tím často přemýšlímklabus píše:Pro všechny kdo byli namočení v dnešním nahánění bahnitých kilometrů a tak podobně...dojel jsem domu v pohodě....krom toho,že mi usnula posádka hned za benzinkou:-D