je to tento. vianocny darcek to bol, takze neviem kde bol kupovany...
edit: ale mam verziu na kartuse...
Moderátor: Acon
popravde je to este lepsie ako som cakal, zbalene je to velke asi 30x30x20cm, kopec moznosti ako varit a vdaka nozickam to vcelku stabilne stoji. cena je okolo 50E co som videl na internetoch.MIROFF píše:To Visby: OK, ďakujem. Celkom ma zaujal aj tento Tvoj.
Miro
Je to on, jenom starší model, ale je to v podstatě to samé. Já už po něm koukám taky dlouho. Jel bych jinak taky s bombou, pač je plyňák levnější a seženeš ho na každým rohu, ale pak se tenhle objevil za 1/4 cenu co stojí nový (u nás sem našel za cca 2700,-), tak jsem do toho šel. Ještě nechci říkat hop, sem ho naživo neviděl, tak snad po nějaké údržbě poběží dobře, měl by být funkční. Patina mi nevadí (spíš naopak) a každá kačka teď před prázdninama dobrá...Kubrtos píše:Ty jo, to jo to co jsem chtěl já. Letos s tím ještě počkám a pojedu s bombou, ale časem bude. Co stál?
Ahoj Kamčo, tak to jsi mě potěšil. Tady je u nás tolik lidí nepoužívá, ale koukal jsem, že na UK fórech jsou k nalezení. Ta info s tím benzínem obyčejným z benzínek mě potěšila, protože jsem hledal nějaký vařič, co mne bude co nejméně omezovatkamca píše:Normalne do nej lej benzin co je na benzinkach. Tady v UK je hodne popularni a lidi ho chvali a hori paradne. Hlavne na nej muzes koupit vsechny nahradni dily pokud se neco podela, Coleman je porad dodava i na vyrobky co jsou desitky let stare.
Taky jsem nad nim premyslel na nasi cestu, ale nakonec vyhral plyn.
V UK a USA jeden z nejpopularnejsich varicu....rozhodne jsi koupil moc dobre, gratuluju.Benjamin píše:Ahoj Kamčo, tak to jsi mě potěšil. Tady je u nás tolik lidí nepoužívá, ale koukal jsem, že na UK fórech jsou k nalezení. Ta info s tím benzínem obyčejným z benzínek mě potěšila, protože jsem hledal nějaký vařič, co mne bude co nejméně omezovatkamca píše:Normalne do nej lej benzin co je na benzinkach. Tady v UK je hodne popularni a lidi ho chvali a hori paradne. Hlavne na nej muzes koupit vsechny nahradni dily pokud se neco podela, Coleman je porad dodava i na vyrobky co jsou desitky let stare.
Taky jsem nad nim premyslel na nasi cestu, ale nakonec vyhral plyn.
Paráda, díkykamca píše:Tadu je odkaz pokud by jsi potreboval nejake dily http://www.coleman.com/coleman/parts/pr ... ory_id=230" onclick="window.open(this.href);return false;
Jen si musis vybrat typ co mas.
Jedine co se muze stat, ze varic leta nikdo nepouzil a gumove tesneni co tam jsou budou ztvrdla...to se pry muze stat.Benjamin píše:Paráda, díkykamca píše:Tadu je odkaz pokud by jsi potreboval nejake dily http://www.coleman.com/coleman/parts/pr ... ory_id=230" onclick="window.open(this.href);return false;
Jen si musis vybrat typ co mas.Mají tam opravdu každý díleček. Doufám, že se nic nezkomplikuje. Už se těším až bude doma, nerad bych to zakřikl. Je to přesně to, co jsem hledal, tak snad splní má očekávání
Jsem doma už týden na antibiotikách, tak sem si musel udělat nějakou radost
Díky, jinak o těch těsněních jsem četl, mrknu na to. Jinak pán říkal, že chytá dobře a drží stálý plamen a vše funguje...jen, že ho nezkoušel nechat běžet delší čas, třeba pár hodin. Vařič mám, ale ledničku nemám, tak s vámi ještě nemůžukamca píše:
Jedine co se muze stat, ze varic leta nikdo nepouzil a gumove tesneni co tam jsou budou ztvrdla...to se pry muze stat.
Ocekavani urcite splni, videl jsem ho mnohokrat v akci a super. Necoudi, nadobi neni nijak cerny, proste skvelej varic
Mas varic, tak pojed s nami![]()
Preji brzke uzdraveni.
Lednicku mame, tak Ti to jedno pivko na den klidne vychladimeBenjamin píše:Díky, jinak o těch těsněních jsem četl, mrknu na to. Jinak pán říkal, že chytá dobře a drží stálý plamen a vše funguje...jen, že ho nezkoušel nechat běžet delší čas, třeba pár hodin. Vařič mám, ale ledničku nemám, tak s vámi ještě nemůžukamca píše:
Jedine co se muze stat, ze varic leta nikdo nepouzil a gumove tesneni co tam jsou budou ztvrdla...to se pry muze stat.
Ocekavani urcite splni, videl jsem ho mnohokrat v akci a super. Necoudi, nadobi neni nijak cerny, proste skvelej varic
Mas varic, tak pojed s nami![]()
Preji brzke uzdraveni.![]()
![]()
Že ty se kamčo bojíš, že ti na tom tvým vařiči dojde plynkamca píše:Lednicku mame, tak Ti to jedno pivko na den klidne vychladimeBenjamin píše:
Díky, jinak o těch těsněních jsem četl, mrknu na to. Jinak pán říkal, že chytá dobře a drží stálý plamen a vše funguje...jen, že ho nezkoušel nechat běžet delší čas, třeba pár hodin. Vařič mám, ale ledničku nemám, tak s vámi ještě nemůžu![]()
![]()